Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Luka Modric a semnat până în 2024! Alegerea făcută după ce Al-Hilal i-a oferit un contract pe trei ani şi 200 de milioane de euro salariu

OFICIAL | Luka Modric a semnat până în 2024! Alegerea făcută după ce Al-Hilal i-a oferit un contract pe trei ani şi 200 de milioane de euro salariu
Comentarii

Croatul Luka Modric, în vârstă de 37 de ani, al cărui contract cu Real Madrid expiră la sfârşitul lunii, a semnat un nou contract cu madrilenii.

Luka Modric şi-a prelungit contractul cu Real Madrid

Modric a sosit de la Tottenham în 2012 şi a jucat 488 de meciuri pentru Real, câştigând 23 de trofee, inclusiv cinci Ligi ale Campionilor.

Real Madrid a terminat pe locul 2 în La Liga sezonul trecut şi a ajuns în semifinalele Ligii Campionilor. Învins de Croaţia în finala Ligii Naţiunilor din această lună, Modric Inu a anunţat încă dacă se va retrage din fotbalul internaţional sau va continua până la Euro 2024.

Luka Modric a refuzat o ofertă uriaşă din Arabia Saudită

Deşi clubul spaniol Real Madrid i-a prelungit contractul lui Modric, care expira la 30 iunie, saudiţii au încercat să-l atragă cu o nouă ofertă: contract pe trei ani şi 200 de milioane de euro salariu pentru întreaga perioadă prevăzută. 

La începutul săptămânii trecute, saudiţii îi propuseseră, potrivit Marca, un salariu anual de 80 de milioane de euro.

Modric a refuzat şi de această dată, preferând să rămână la Real, pentru a câştiga cel de-al 14-lea trofeu de Liga Campionilor din istoria Los Blancos.

 

Afla mai multe despre: luka modricreal madrid 

viewscnt
Articole similare