Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Manchester United a reacţionat după declaraţiile incendiare ale lui Cristiano Ronaldo: ”Clubul va lua în considerare răspunsul!”

OFICIAL | Manchester United a reacţionat după declaraţiile incendiare ale lui Cristiano Ronaldo: ”Clubul va lua în considerare răspunsul!”

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Manchester United a reacţionat după declaraţiile incendiare ale lui Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo (38 de ani) se află din ce în ce mai aproape de plecarea de la Manchester United. Scos din lot de Erik ten Hag şi folosit din ce în ce mai puţin, Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Manchester United, club cu care a ajuns să joace în Europa League. 

Starul portughez a acordat un interviu, cu o săptămână înainte de startul Cupei Mondiale, în care a spus lucrurilor pe nume. El a recunoscut că United a dorit să scape de el şi că nu are respect pentru antrenorul olandez al clubului. 

Luni, Manchester United a emis un comunicat oficial după declaraţiile lusitanului. Clubul susţine că a luat la cunoştinţă declaraţiile jucătorului şi că va lua măsurile necesare. Totuşi, echipa nu a menţionat despre presupusa amendă pe care ar fi luat-o fostul Balon de Aur. 

”Clubul va lua în considerare răspunsul!”

”Manchester United ia act cu privire la mediatizarea interviului dat de Cristiano Ronaldo. Clubul va lua în considerare răspunsul său după ce toate faptele vor fi stabilite.

Accentul nostru rămâne pe pregătirea pentru a doua jumătate a sezonului şi pe continuarea impulsului, a credinţei şi a comunităţii care se construiesc între jucători, manager, personal şi fani”, a transmis Manchester United, pe site-ul oficial.

Afla mai multe despre: ronaldo-manchester united-premier leagaue 

viewscnt
Articole similare