Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Marius Şumudică a fost dat afară de Gaziantep

OFICIAL | Marius Şumudică a fost dat afară de Gaziantep
Comentarii

Marius Şumudică (53 de ani) a plecat de la Gaziantep!

Şumudică, OUT de la Gaziantep

Gaziantep a fost învinsă de Antalyaspor, scor 0-1, luni, într-o partidă din etapa a 28-a din Superliga Turciei, iar situaţia din clasament a devenit critică. Motiv pentru care şefii lui Gaziantep s-au gândit să facă o schimbare şi l-au demis pe Şumudică.

Marius Şumudică nu mai este antrenorul lui Gaziantep, a anunţat clubul turc!

  • 27 de meciuri a adunat Şumudică pe banca lui Gaziantep, în al doilea mandat: 10 victorii, 6 remize şi 11 înfrângeri.

"Consiliul nostru Director al Clubului de Fotbal Gaziantep s-a întâlnit cu antrenorul Marius Şumudică pentru a discuta problemele de pe ordinea de zi.

Ca urmare a schimbului reciproc de idei, Marius Şumudică a prezentat ideea că o schimbare ar fi mai potrivită pentru echipă, asta datorită dragostei şi respectului său pentru clubul nostru şi oraşul nostru.

S-a ajuns la un consens în această privinţă. Dorim să-i mulţumim antrenorului Marius Şumudică şi echipei sale pentru contribuţiile lor şi îi dorim succes în următoarea parte a carierei sale", a transmis Gaziantep.

Marius Şumudică se află la a cincea experienţă pe banca unei formaţii din Turcia. Şumudică le-a mai antrenat pe Kayserispor, Rizespor, Yeni Malatyaspor şi Gaziantep (2019-2021).

Afla mai multe despre: gaziantepmarius şumudicădemis 

viewscnt
Articole similare