Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Matthijs de Ligt a semnat cu Bayern Munchen până în 2027!

OFICIAL | Matthijs de Ligt a semnat cu Bayern Munchen până în 2027!

Bayern Munchen

Comentarii

Matthijs de Ligt (22 de ani) va pleca, cel mai probabil, de la Juventus în această vară. Bayern e ultima echipă intrată în cursa pentru semnătura fundaşului batav, iar presa din Germania scrie că De Ligt e atras să semneze cu echipa de pe Allianz Arena după ce a avut discuţii cu Julian Naggelsman şi Hasan Salihamidzic, antrenorul şi directorul sportiv al bavarezilor.

UPDATE 19.07, 19:12 - OFICIAL! Matthijs de Ligt a fost prezentat oficial la Bayern Munchen. Fundaşul batav a semnat până în 2027.


Viitorul fotbalistic al lui Matthijs de Ligt pare să nu fie legat de Juventus, deşi în 2019 "Bătrâna Doamnă" plătea 85 de milioane de euro pentru a-l lua de la Ajax. Bayern Munchen îl vrea, dar şi Chelsea este o echipă care s-a interesat de posibilitatea transferului său.

De Ligt şi-a ales viitoarea echipă: "Vrea să semneze!". Discuţiile cu antrenorul şi directorul sportiv, decisive

Deşi Chelsea părea favorită să-l transfere, Matthijs de Ligt pare să aibă alte planuri. Fostul căpitan al lui Ajax este interesat de transferul la Bayern, scrie jurnalistul Florian Plattenbergm, care anunţă că gruparea bavareză îl vrea pe fundaşul din Ţările de Jos.

În plus, se pare că Julian Naggelsman şi Hasan Salihamidzic, antrenorul şi directorul sportiv de pe Allianz Arena, au discutat cu De Ligt, iar după discuţiile cu cei doi Bayern a devenit o echipă atractivă pentru De Ligt. "Bayern îl vrea, iar el vrea la Bayern!", anunţă sursa citată.

Bayern şi Juventus au demarat deja negocierile pentru transferul, iar discuţiile se poartă pe un ton pozitiv, însă preţul este cel care poate face ca mutarea să nu se realizeze. Juventus vrea o sumă cuprinsă între 60 şi 80 de milioane de euro pentru a fi de acord să se despartă de De Ligt, pe care-l vrea şi Chelsea.

Din 2019, De Ligt a strâns 117 meciuri pentru Juventus, timp în care a marcat de opt ori şi a livrat trei pase de gol, trecându-şi în cont un titlu, o Cupă şi o Supercupă a Italiei cu "Bătrâna Doamnă".

Afla mai multe despre: de ligtbayerntransfer 

viewscnt
Articole similare