Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | ”Mulţumim, Romario Benzar”. UTA Arad a renunţat la fundaş + A mai pus pe liber un jucător

OFICIAL | ”Mulţumim, Romario Benzar”. UTA Arad a renunţat la fundaş + A mai pus pe liber un jucător

UTA

Comentarii

UTA a anunţat rezilierea contractelor fundaşului dreapta Romario Benzar (31 de ani) şi mijlocaşului Bautista Cascini (25).

UTA a ajuns astăzi la acorduri de reziliere pe cale amiabilă cu Bautista Cascini şi Romario Benzar.

Benzar sosise la Arad în iarnă, de la Farul, dar nu a reuşit să impresioneze la UTA. A jucat de numai 9 ori pentru arădeni, fără să înscrie sau să paseze decisiv. Motiv pentru care Mircea Rednic a hotârăt să renunţe la fundaş. 

”Ambii au avut o contribuţie importantă la parcursul istoric pe care l-am avut în Cupa României, acolo unde UTA a acces până în faza semifinală.  

Le mulţumim celor doi şi le dorim multă baftă!”, a fost mesajul clubului.

Bautista Cascini a adunat a 37 de meciuri în tricoul roş-alb, a marcat 2 goluri şi a oferit 3 pase decisive. Romario Benzar a evoluat în 16 jocuri după semnarea contractului în ianuarie. 

  • UTA a remizat în turul barajului a remizat cu Gloria Buzău, 0-0, urmând ca duelul decisiv să aibă loc pe 4 iunie, la ora 21:00.   

Mircea Rednic: „E momentul să schimbăm”

Rednic a anunţat mişcări în lotul UTA-ei, încă de zilele trecute.

„Nu cred că are Cascini ce să-mi reproşeze, i s-au oferit şanse. Nici până să vin eu nu a jucat foarte mult, a făcut-o la început cu Poenaru, după care nu a mai jucat.

Nu m-a deranjat nimic la el, doar că sunt alţi jucători la mijloc, am soluţii acolo. Sunt alţii care au arătat mai multe decât el şi să ţii un jucător străin doar aşa, de dragul de a-l ţine...

În plus, e la sfârşit de contract şi trebuie să fiu corect cu el, dar şi cu ceilalţi. Le dau o şansă să-şi caute din timp alte echipe.

În aceeaşi situaţie sunt Benzar şi Erico, asta e viaţa, nu ai ce să faci. Din moment ce eşti de atâţia ani aici şi tot te baţi la retrogradare... cred că e momentul să mai şi schimbăm”, a precizat Rednic.

Afla mai multe despre: romario benzaruta aradcasciniliga 1 

viewscnt
Articole similare