Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Niklas Sule s-a înţeles cu noua echipă! Fundaşul dorit de Chelsea şi Real Madrid a ales o destinaţie surprinzătoare

OFICIAL | Niklas Sule s-a înţeles cu noua echipă! Fundaşul dorit de Chelsea şi Real Madrid a ales o destinaţie surprinzătoare

Bayern Munchen

Comentarii

Ajuns în ultimele şase luni de contract, Niklas Sule a semnat o înţelegere cu noua sa echipă, valabilă de la 1 iulie.

Niklas Sule a intrat în această iarnă în ultimele şase luni de contract cu Bayern Munchen şi a refuzat să semneze o prelungire cu clubul bavarez.

Ajuns la Munchen de la Hoffenheim, ”uriaşul” de 1,95 metri s-a impus rapid la club şi a devenit unul dintre titularii incontestabili ai gigantului german.

Deşi a fost afectat uneori de accidentări, internaţionalul neamţ a fost în general titular când era disponibil, însă a ales să plece de la Bayern la finalul sezonului.

Chelsea, Real Madrid, Barcelona şi Juventus se interesaseră de fundaşul neamţ, însă Sule a ales o destinaţie surprinzătoare.

Luni, Borussia Dortmund a anunţat oficial transferul internaţionalului german, care va ajunge pe Signal Iduna Park în vara aceasta, după finalul sezonului.

Niklas Sule s-a înţeles cu noua echipă

Niklas Sule ar fi putut alege aproape orice club din lume, dar a ales-o pe Dormtund, lucru care i-a extaziat pe oficialii clubului.

Michael Zorc, directorul sportiv al Borussiei, a vorbit la superlativ despre mutarea reuşită, în timp ce Sebastian Kehl, team managerul, l-a lăudat pe Sule pentru calităţiile sale.

Suntem încântaţi că am reuşit să trnsferăm un internaţional german ca Niklas Süle şi că a semnat un contract pe patru ani”, a spus Michael Zorc.

Niklas ne-a arătat în discuţii personale că este foarte interesat de Borussia Dortmund. Are multă experienţă, calm în jocul de pregătire şi fizicul necesar pentru a face următorul pas cu noi din vară”, a punctat Sebastian Kehl.

Süle, care şi-a început cariera în Bundesliga la TSG Hoffenheim, a jucat 213 meciuri în Bundesliga (12 goluri, 6 pase decisive), 32 de meciuri în Liga Campionilor (1 gol) şi 37 de meciuri internaţionale pentru naţionala Germaniei (1 gol) de-a lungul carierei

. A câştigat UEFA Champions League cu Bayern Munchen în 2020. Este fundaşul cu cele mai multe apariţii în Bundesliga pentru clubul său în acest sezon (19)”, au mai notat nemţii, pe site-ul oficial.

Afla mai multe despre: niklas sule 

viewscnt
Articole similare