Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Ovidiu Hoban a semnat un nou contract cu CFR Cluj, la aproape 40 de ani!

OFICIAL | Ovidiu Hoban a semnat un nou contract cu CFR Cluj, la aproape 40 de ani!

CFR Cluj

Comentarii

Ovidiu Hoban (39 de ani) şi-a prelungit contractul cu CFR Cluj, campioana României.

OFICIAL | Ovidiu Hoban a semnat un nou contract cu CFR Cluj, la aproape 40 de ani!

Mijlocaşul lui CFR Cluj, care mai avea contract doar până pe 30 iunie, a decis să îşi prelungească înţelegerea cu formaţia ardeleană pentru încă un sezon, 

Anunţul a fost făcut public de CFR Cluj. 

”Ovidiu Hoban, încă un an la CFR Cluj! 

Clubul CFR 1907 Cluj şi mijlocaşul Ovidiu Hoban au ajuns la o înţelegere privind prelungirea contractului pentru încă un sezon!

Chiar dacă a avut intenţia să îşi încheie cariera de fotbalist în această vară, conducerea clubului l-a convins să mai continue încă un sezon în Gruia. La experienţa sa şi la seriozitatea cu care se pregăteşte, Hoban este un model pentru tinerii jucători şi un fotbalist care încă ne poarte ajuta!

Multă baftă în continuare, Ovidiu Hoban!”, a fost comunicatul clujenilor.

Ovidiu Hoban joacă la CFR Cluj din 2017, iar până în prezent a strâns 134 de meciuri şi şapte goluri. Mijlocaşul are în palmares cinci titluri ale României cu CFR Cluj, o Cupă cu Petrolul, două Supercupe cu formaţia din Gruia, dar şi trofee în Israel: două titluri şi o Supercupă, toate cu Hapoel Beer Sheva.

CFR Cluj şi-a aflat posibila adversară din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. ”Coşmarul” Dudelange poate reveni în România

Dudelange, campioana din Luxemburg, a câştigat şi manşa retur cu FK Tirana, campioana Albaniei, scor 2-1. În meciul tur a fost 1-0 pentru luxemburghezi.

Astfel, Dudelange s-a calificat în turul doi preliminar din Liga Campionilor, acolo unde va da peste CFR Cluj, dar campioana României trebuie să treacă de Pyunik Erevan. Dudelange este o cunoştinţă mai veche de-a campioanei României.

În 2018, CFR Cluj era eliminată ruşinos din play-off-ul Europa League de către Dudelange, după 2-5 la general.

Gruparea din Gruia, pregătită la acea vreme de Toni Conceicao, a pierdut turul din Luxemburg, scor 0-2, şi nici în manşa retur nu a avut sorţi de izbândă, fiind învinsă cu scorul de 2-3

 

Afla mai multe despre: ovidiu hobancfr cluj 

viewscnt
Articole similare