Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Paul Anton a semnat! Cu ce echipă s-a înţeles după despărţirea de UTA Arad

OFICIAL | Paul Anton a semnat! Cu ce echipă s-a înţeles după despărţirea de UTA Arad
Comentarii

Clubul ETO Gyor a anunţat, vineri, că a obţinut serviciile fotbalistului Paul Anton, acesta semnând un contract pe doi ani.

Paul Anton şi-a găsit echipă după despăţirea de UTA. Fotbalistul a semnat cu ETO Gyor, un contract valabil doi ani. 

Clubul a anunţat mutarea oficial şi i-a urat baftă. Anton s-a declarat fericit de noua mutare.

“Sunt foarte fericit să fiu aici. Sunt mulţi jucători buni în echipă, pe mulţi dintre ei îi cunoşteam deja. Am venit la o echipă cu o istorie mare, unde toată lumea va munci pentru a readuce ETO la nivelul la care a fost în trecut. Sunt sigur că toată munca va da roade”, a declarat Anton.

Ultima dată, Paul Anton a jucat la UTA Arad.

UTA Arad a făcut curăţenie după ultimul sezon

”Zece jucători nu vor continua la Arad. Portarii Dragoş Balauru şi Haralambie Mociu, fundaşii Mihai Dobrescu, Erico da Silva, Marko Vukcevic şi mijlocaşii Desley Ubbink, Paul Anton, Philip Otele, Salvatore Marrone şi Willie Barbosa nu vor mai continua în tricoul roş-alb.

Le mulţumim tuturor pentru aportul adus în perioada petrecută la Arad şi le dorim multă baftă în viitor”, a transmis UTA, pe site-ul oficial.

Singurul compartiment în care UTA nu va mai opera modificări în vederea noului sezon îi vizează pe portari. Florin Iacob şi-a prelungit încă de miercuri contractul cu arădenii, iar Danylo Kucher a acceptat şi el condiţiile renegocierii. 

 

Afla mai multe despre: paul antonuta aradeto gyorliga i 

viewscnt
Articole similare