Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Paul Pogba a fost prezentat la Juventus! Durata contractului + Fanii sunt în al nouălea cer

OFICIAL | Paul Pogba a fost prezentat la Juventus! Durata contractului + Fanii sunt în al nouălea cer

Juventus

Comentarii

Paul Pogba (29 de ani) a semnat, din postura de jucător liber de contract, un contract valabil patru ani cu Juventus.

OFICIAL | Paul Pogba a fost prezentat la Juventus! Durata contractului

Paul Pogba (29 de ani) a semnat, din postura de jucător liber de contract, un contract valabil patru ani cu Juventus.

După ce a rămas liber de contract, Paul Pogba şi-a găsit echipă şi a revenit la Juventus, echipă care l-a vândut la Manchester United în 2016, în schimbul a 105 milioane de euro.

Ca şi în 2012, Paul Pogba a plecat gratis de la Manchester United la Juventus, după ce "Diavolii roşii" i-au plătit "Bătrânei Doamne" 105 milioane de euro în schimbul francezului acum opt ani. Campionul mondial francez a rămas liber de contract şi, după ce s-a discutat despre varianta PSG, se pare că Pogba se îndreaptă spre Juventus.

În sezonul trecut, Paul Pogba a jucat 27 de meciuri în toate competiţiile la Manchester United, club pentru care a marcat o dată şi a livrat nouă assist-uri. La Juventus, din 2012 până în 2016, mijlocaşul francez a strâns 178 de partide, 34 de goluri şi 40 de assist-uri.

Paul Pogba va avea un salariu imens la Juventus, de 8 milioane de euro anual, care poate ajunge la 10 milioane de euro, din bonusuri de performanţă.

“În 2016 drumurile noastre s-au despărţit după patru ani incredibili. (...) Deşi ne-am despărţit, nu am uitat unii de alţii şi este ceva ancestral în chemare, astfel încât te conduce înapoi acasă după o mie de aventuri. Paul s-a întors la Torino. A plecat băiat şi se întoarce bărbat şi campion, însă un lucru nu s-a schimbat – dorinţa de a scrie pagini de neuitat pentru istoria clubului, împreună, din nou. Paul s-a întors şi suntem foarte fericiţi”, a notat Juventus pe site-ul oficial.

  • 55 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Paul Pogba în prezent, potrivit specialiştilor de la Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: paul pogba 

viewscnt
Articole similare