Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Petrolul a transferat un jucător cu meciuri în grupele Conference League în acest sezon

OFICIAL | Petrolul a transferat un jucător cu meciuri în grupele Conference League în acest sezon

Petrolul

Comentarii

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti a anunţat, luni, pe site-ul său oficial, transferul lui Albin Berisha (23 de ani), atacant kosovar care a evoluat până acum la FC Ballkani.

Albin Berisha a fost prezentat la Petrolul

Albin Berisha este al doilea atacant transferat de Petrolul Ploieşti în ultima perioadă, după nigerianul Christian Irobiso, împrumutat la 25 ianuarie de la gruparea saudită Al-Ula.

"Transferul atacantului Albin Berisha la FC Petrolul Ploieşti s-a oficializat astăzi, jucătorul kosovar semnând cu gruparea noastră un angajament valabil până la finalul stagiunii 2026-2027.

De două ori campion în Kosovo, Albin Berisha (23) vine la Petrolul să-şi confirme calităţile de golgheter. Berisha a jucat în ultimele două sezoane pentru FC Ballkani, inclusiv în preliminariile Ligii Campionilor, ale Europa League şi în grupele Conference League, iar în actuala ediţie de campionat a punctat de şapte ori în cele 18 meciuri disputate", se arată pe site-ul citat.

  • În cariera sa de până acum, fotbalistul a mai evoluat pentru KF Laci (Albania), FC Besa (Kosovo) şi KF Liria (Kosovo).

Afla mai multe despre: albin berishakosovoballkani 

viewscnt
Articole similare