Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Plecat de la Rapid, Borja Valle a semnat cu o echipă din Spania

OFICIAL | Plecat de la Rapid, Borja Valle a semnat cu o echipă din Spania
Comentarii

Mijlocaşul spaniol Borja Valle (31 de ani) a semnat cu Ponferradina după despărţirea de Rapid.

Rapid l-a lăsat liber pe Borja Valle, care acum şi-a găsit un nou angajament în Spania!

Ponferradina a anunţat pe site-ul oficial că Borja Valle a semnat: „Borja Valle se întoarce la SD Ponferradina, clubul la care s-a format şi la care a făcut primii paşi în fotbal. El a debuta la prima echipă în sezonul 2009-2010”.

Venit liber de contract în această vară la Rapid, după despărţirea de Cartagena (LaLiga2), Borja Valle a fost jucătorul din atacul giuleştean care a primit cele mai multe minute din partea lui Cristiano Bergodi, însă spaniolul nu i-a răsplătit încrederea tehnicianului italian. În 16 meciuri în Superligă, fostul atacant al lui Dinamo a marcat un singur gol, împotriva Universităţii Craiova, în meciul câştigat de Rapid cu 2-0.

În vârstă de 31 de ani, atacantul spaniol este cotat de Transfermarkt la 500.000 de euro. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Ponferradina, Celta Vigo B, Ourense, Real Oviedo, Deportivo La Coruna, Dinamo, Khor Fakkan şi Cartagena.

Drama neştiută a lui Borja Valle! ”A primit o veste dificilă”

Alex Paraschiv, manager de comunicare la Rapid, a dezvăluit drama prin care a trecut Borja Valle, greu încercat în ultima perioadă. Conform oficialului de la Rapid, fotbalistul a fost apăsat de probleme de acasă!

”Fotbaliştii sunt şi ei oameni. Da, pare un clişeu, dar şi ei au sentimente, probleme acasă şi poate nu dau mereu 100% randament pe teren. Mulţi nu ştiu ce se întâmplă în viaţa unui jucător şi critică. E mai în gena omului să critice decât să încerce să înteleagă!

Borja a primit o veste dificilă acum două luni, legată de socrul său, şi gândul i-a fost la soţie, la copilul de un an... E greu când acasă lucrurile nu sunt ok, când eşti singur printre străini şi familia e departe. 

Unul dintre jucătorii speciali, care, deşi nu a stat mult la Rapid, a arătat că are un caracter deosebit, cum mai rar găseşti în fotbal”, a scris Alex Paraschiv pe reţelele de socializare.

Afla mai multe despre: borja vallerapidponferradina 

viewscnt
Articole similare