Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Premier League a anunţat ce se întâmplă cu meciul Bournemouth - Luton, suspendat după ce un fotbalist s-a prăbuşit pe teren

OFICIAL | Premier League a anunţat ce se întâmplă cu meciul Bournemouth - Luton, suspendat după ce un fotbalist s-a prăbuşit pe teren

Premier League

Comentarii

Meciul Bournemouth-Luton Town, suspendat sâmbătă după prăbuşirea pe teren a căpitanului oaspeţilor, Tom Lockyer, va fi rejucat integral, a anunţat miercuri Premier League, potrivit Reuters.

Meciul a fost întrerupt în minutul 59, după ce Lockyer a suferit un stop cardiac. Acesta va fi reprogramat pentru mai târziu în acest sezon, după consultarea părţilor implicate.

"Liga ar dori să mulţumească personalului medical şi tuturor celor implicaţi pentru acţiunile lor rapide de răspuns la ceea ce a fost o situaţie extrem de supărătoare pentru toată lumea", a precizat Premier League într-un comunicat. "Îi dorim lui Tom o recuperare continuă şi gândurile noastre sunt alături de el, de familia sa şi de toţi cei de la Luton Town FC".

Luton a anunţat, duminică, că Lockyer a fost supus unor investigaţii şi că aşteaptă rezultatele înainte de a fi stabiliţi următorii paşi ai recuperării sale.

Scorul era 1-1 când internaţionalul galez în vârstă de 29 de ani a căzut la pământ. Jucătorii şi managerul lui Luton, Rob Edwards, au reacţionat imediat pentru ca jucătorul să primească îngrijiri medicale. Lockyer a fost scos pe o targă în aplauzele publicului.

Fundaşul central s-a mai prăbuşit şi în timpul victoriei din finala barajului de promovare a lui Luton împotriva lui Coventry City, la 27 mai. El a petrecut cinci zile în spital şi a suferit o operaţie pentru a remedia o fibrilaţie atrială înainte de a reveni pentru antrenamentele din presezon, după ce a primit undă verde de la medici.

Afla mai multe despre: premier leaguebournemouth lutonanglia 

viewscnt
Articole similare