Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Prima plecare de la CFR Cluj după titlul câştigat în Liga I. Mijlocaşul cu 24 de meciuri jucate şi-a reziliat contractul

OFICIAL | Prima plecare de la CFR Cluj după titlul câştigat în Liga I. Mijlocaşul cu 24 de meciuri jucate şi-a reziliat contractul

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a cucerit şi cel de-al cincilea titlu consecutiv în Liga I, iar acum a început deja să-şi pregătească noul sezon. Astfel, oficialii ardelenilor au început să rezilieze contractele cu jucătorii de care Dan Petrescu nu mai are nevoie.

Ajuns la 31 de ani, Runar Mar Sigurjonsson şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj. Mijlocaşul central islandez a venit la campioana României în iarna anului trecut, iar în actuala stagiune a marcat cinci goluri şi a oferit trei pase decisive în cele 24 de meciuri jucate în toate competiţiile.

"Mulţumim, Runar Mar Sigurjonsson! 

Clubul CFR 1907 Cluj şi jucătorul Runar Mar Sigurjonsson au ajuns la un acord privind încetarea colaborării.

Venit la CFR Cluj de la FC Astana în februarie 2021, mijlocaşul islandez a bifat 37 de meciuri în tricoul echipei noastre şi a marcat 8 goluri.

Îi mulţumim lui Runar pentru munca depusă în tricoul echipei noastre şi îi dorim multă baftă mai departe în carieră!" , se arată în comunicatul campioanei României.

  • 1 milion de euro valorează Sigurjonsson, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare