Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Primele informaţii după autopsie! Anchetatorii au spus din ce cauză a murit Emiliano Sala. ”N-a avut nicio şansă”

OFICIAL | Primele informaţii după autopsie! Anchetatorii au spus din ce cauză a murit Emiliano Sala. ”N-a avut nicio şansă”galerie foto
Comentarii

Trupul neînsufleţit al lui Emiliano Sala a fost readus la suprafaţa după îndelungi căutări, iar specialiştii au efectuat deja autopsia. Presa din Marea Britanie a descoperit câteva date importante de la analize.

Emiliano Sala a murit din cauza unei lovituri la cap. La decesul său au contribuit şi alte leziuni ale trupului. Nu a avut nicio şansă”, sunt rezultatele triste descoperite de ziariştii englezi.

Astfel, Emiliano Sala a murit imediat după impactul avionului cu apa, lucru pe care anchetatorii mizau încă din momentul în care au găsit trupul fostului fotbalist.

Sala a rămas captiv în avion, în timp ce trupul pilotului n-a fost însă descoperit.

Fotbalistul Emiliano Sala a murit într-un accident aviatic la scurt timp după ce a fost transferat de FC Nantes la Cardiff City. Corpul neînsufleţit al fostului fotbalist a fost recuperat joi din epava avionului prăbuşit în Canalul Mânecii, detalii AICI.

Afla mai multe despre: salaautopsiedecestragedie 

viewscnt
Articole similare