Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Primul transfer important realizat de Universitatea Craiova în această vară. A luat un jucător de la naţionala României

OFICIAL | Primul transfer important realizat de Universitatea Craiova în această vară. A luat un jucător de la naţionala Românieigalerie foto

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a reuşit primul transfer important din această vară. David Lazar, unul dintre cei mai buni portari din Liga 1, a semnat cu echipa din Bănie.

Primul transfer important reuşit de Universitatea Craiova în această vară este un portar. Oltenii l-au luat pe David Lazar, în vârstă de 29 de ani, care în ultimii 4 ani a jucat la Astra. Lazar vine liber de contract după ce şi-a terminat înţelegerea cu echipa din Giurgiu.

De altfel, zvonurile despre transferul lui David Lazar la Universitatea Craiova au apărut încă din iarnă, însă oficialii echipei din Bănie au preferat atunci să nu plătească o sumă de transfer, pentru a-l lua gratis în această vară.

Primul transfer important reuşit de Universitatea Craiova. David Lazar a semnat cu echipa din Bănie

Oficialii echipei din Bănie lucrează la lotul pentru sezonul viitor şi au considerat că David Lazar poate să fie o concurenţă serioasă pentru Mirko Pigliacelli, cel care mai are contract până în vara viitoare.

De altfel, Lazar este unul dintre cei mai buni portari din Liga 1 şi a intrat în circuitul echipei naţionalei, cu şanse reale de titularizare după retragerea lui Ciprian Tătăruşanu. La acţiunea de acum, Lazar n-a fost chemat la naţională din cauza unei accidentări.

Cei de la Universitatea Craiova au vrut pe David Lazar încă din iarnă, însă Ioan Niculae a cerut atunci compensaţii de 400.000 de euro. O sumă pe care oltenii au considerat-o mult prea mare, mai ales că în vară îl puteau transfera gratis. Lucru care s-a şi întâmplat. Lazar a semnat cu Craiova un contract pe 4 ani, cu opţiune de prelungire.

”Clubul Universitatea Craiova anunţă faptul că a semnat un contract valabil pe 4 ani cu opţiune de prelungire pentru încă un an cu David Lazar. Noul nostru goalkeeper se află în cel mai înalt punct al carierei sale de până acum, a debutat în echipa naţională a României toamna trecută, reuşind, de asemenea, să impresioneze în campionatul intern”, a anunţat Universitatea Craiova, printr-un comunicat oficial.


În vârstă de 29 de ani, David Lazar este unul dintre cei mai importanţi portari din România. Pe transfermarkt.com este cotat la 1,2 milioane de euro şi transferul la Universitatea Craiova îi va ridica şi mai mult valoarea.

Universitatea Craiova l-a transferat pe David Lazar. Pleacă Pigliacelli?

Acest transfer ascute lupta pentru postul de titular în poarta Universităţii Craiova şi Mirko Pigliacelli ar putea pleca. În urmă cu o săptămână, portarul italian a fost întrebat despre negocierile dintre club şi David Lazar.

Pigliacelli s-a arătat deranjat atunci de acest transfer şi a interpretat mutarea drept un semn că cei de la Universitatea Craiova nu mai au încredere în el, deşi, în ultimii ani, a fost unul dintre cei mai importanţi jucători.

”Nu mi-am dorit să plec niciodată, dar dacă vine un alt portar... dacă aşa e, dacă nu e aşa, vorbim degeaba. Dacă e luat, poate cineva nu mai are încredere în mine, dar eu am mare încredere în Craiova, nu mi-am dorit niciodată să plec”, a spus atunci Pigliacelli.

Afla mai multe despre: david lazar 

viewscnt
Articole similare