Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | PSG l-a dat afară pe Pochettino şi şi-a prezentat noul antrenor!

OFICIAL | PSG l-a dat afară pe Pochettino şi şi-a prezentat noul antrenor!galerie foto

PSG

Comentarii

PSG a confirmat, marţi, despărţirea de antrenorul argentinian Mauricio Pochettino, tehnicianul care a pregătit echipa în ultimul an şi jumătate.

Într-un comunicat oficial, Parisul a anunţat că Mauricio Pochettino şi clubul au ajuns la un acord pentru a "rupe" contractul.

OFICIAL | Mauricio Pochettino a plecat de la PSG! Urmează "era" Chri1stophe Galtier

Instalat în ianuarie 2021, Mauricio Pochettino a plecat de la Paris în iunie 2022, după un an şi jumătate, deşi a reuşit să câştige trei trofee interne. Insuccesul din Liga Campionilor i-a fost fatal lui "Poch". PSG a pierdut dubla cu Real Madrid din optimile de finală, 3-2 la general, deşi a condus cu 2-0, 1-0 în turul de acasă şi 1-0 pe "Bernabeu".

"Paris Saint-Germain confirmă că a terminat colaborarea cu Mauricio Pochettino. Antrenorul argentinian şi stafful său s-au alăturat clubului din Capitală în ianuarie 2021. Fost căpitan al Parisului, Pochettino a stat pe bancă la 84 de meciuri în toate competiţiile. Clubul îi mulţumeşte lui Mauricio Pochettino şi staffului său pentru munca lor şi le urează toate cele bune în viitor", se arată în comunicatul Parisului.

Pe Parc des Princes urmează "era" Christophe Galtier

În ziua în care l-a dat afară oficial pe Mauricio Pochettino, şefii Parisului au organizat o conferinţă de presă în care noul antrenor, Christophe Galtier, a fost prezentat. La PSG, Galtier va reface cuplul cu care a făcut-o campioană pe Lille, alături de directorul sportiv Luis Campos.

Afla mai multe despre: psgpochettinoglatieroficialantrenor 

viewscnt
Articole similare