Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | PSG l-a transferat pe Carlos Soler de la Valencia! Pe ce perioadă a semnat

OFICIAL | PSG l-a transferat pe Carlos Soler de la Valencia! Pe ce perioadă a semnat

PSG

Comentarii

PSG e de neoprit pe piaţa transferurilor. După ce l-a luat pe Fabian Ruiz de la Napoli, Parisul s-a înţeles cu Valencia pentru transferul lui Carlos Soler (25 de ani).

UPDATE 1 septembrie, 22:07 - OFICIAL! PSG a anunţat transferul lui Carlos Soler, care a semnat un contract pe cinci ani şi a venit de la Valencia.

"PSG e încântată să anunţe că l-a transferat pe internaţionalul spaniol Carlos Soler. Mijlocaş ofensiv al Valenciei s-a "legat" de clubul din Capitală până în 2027", se arată într-un comunicat oficial al Parisului.


Şeicii de la Paris Saint-Germain continuă să "puncteze" pe piaţa transferurilor. După ce au făcut loc în lot, PSG a adus jucătorii pe care i-a dorit. Carlos Soler, mijlocaşul Valenciei, a bătut palma cu campioana Franţei, unde va fi coleg cu Messi, Neymar sau Mbappe, vedetele de pe Parc des Princes.

PSG, acord pentru transfer: contract pe 5 ani pentru starul din LaLiga! Francezii plătesc 18 milioane de euro

Fabrizio Romano anunţă, marţi, că după ce l-a luat pe Fabian Ruzi de la Napoli, PSG s-a înţeles cu Valencia pentru transferul lui Carlos Soler. Potrivit sursei citate, PSG are un acord şi cu jucătorul, care a acceptat propunerea venită de pe Parc des Princes şi îi va părăsi pe "lilieci".

Carlos Soler şi-a dat acordul să semneze un contract pe cinci ani cu PSG, care va plăti 18 milioane de euro plus alte trei bonusuri către Valencia pentru serviciile mijlocaşului. Luis Campos, directorul sportiv al PSG, este fanul lui Carlos Soler, iar antrenorul Christophe Galtier şi-a dat ok-ul ca acesta să fie adus.

Crescut de Valencia, Carlos Soler a jucat trei meciuri în acest sezon de LaLiga cu "liliecii", timp în care a marcat o dată. Per total, mijlocaşul a acumulat 226 de partide, 36 de goluri şi 31 de pase de gol la Valencia.

  • 50 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Carlos Soler în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: psgcarlos soleracordvalencia 

viewscnt
Articole similare