Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | PSG, un nou tun pe piaţa transferurilor! Starul care joacă alături de Ronaldo la naţională a semnat pentru francezi

OFICIAL | PSG, un nou tun pe piaţa transferurilor! Starul care joacă alături de Ronaldo la naţională a semnat pentru francezi

PSG

Comentarii

PSG a oficializat joi transferul mijlocaşului portughez Renato Sanches, de la Lille. Sanches a semnat un contract pentru următorii cinci ani.

Renato Sanches a semnat cu PSG

Renato Sanches (24 de ani) a fost transferat pentru suma de 15 milioane de euro şi va juca la PSG până în 2027.

Internaţionalul portughez (32 de selecţii şi 3 goluri) este al patrulea jucător transferat de PSG în intersezon, după Vitinha (FC Porto), Hugo Ekitike (Reims) şi Nordi Mukiele (RB Leipzig).

"Diamantul" pierdut de PSG, Nkunku, jucătorul sezonului în Bundesliga!

Atacantul francez al echipei RB Leipzig, Christopher Nkunku, a fost numit jucătorul sezonului 2021/22 în Bundesliga de către jurnaliştii germani.

Christopher Nkunku, care şi-a prelungit contractul la Leipzig pentru două sezoane până în 2026, a totalizat 134 de puncte, cu şase mai multe decât multiplul laureat Robert Lewandowski, care a părăsit Bayern după opt sezoane la Munchen pentru FC Barcelona.

Această consultare anuală a fost organizată încă din 1960 de publicaţia bisăptămânală Kicker pentru mai mult de 700 de jurnalişti sportivi germani.

Pe locul trei se află Kevin Trapp, portarul echipei Eintracht Frankfurt, câştigător al Ligii Europa.

 

Afla mai multe despre: psg-franţa-renato sanchez 

viewscnt
Articole similare