Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Rangers are un nou antrenor. Michael Beale e istorie

OFICIAL | Rangers are un nou antrenor. Michael Beale e istorie

Fotbal

Comentarii

Scoţienii de la FC Rangers au un nou antrenor, după demiterea englezului lui Michael Beale.

Philippe Clement, noul antrenor al celor de la Rangers

După aproximativ două săptămâni de discuţii şi negocieri, şefii celor de la Rangers au ajuns la un acord cu antrenorul belgian Philippe Clement, cel care a semnat un contract valabil până în vara lui 2027.

 

Aştept cu nerăbdare să mă întâlnesc cu jucătorii în zilele următoare şi să mă întâlnesc cu suporterii noştri la meciul de sâmbăta viitoare de acasă cu Hibernian, în timp ce ne propunem împreună să creăm un Rangers de succes, câştigător”, a fost mesajul lui Clement la numirea în funcţie.

În cariera sa, Philippe Clement a câştigat:

  • 4 titluri de campion în Belgia (3 cu Club Brugge - în sezoanele 2015 / 2016, 2019 / 2020, 2020 / 2021 şi unul cu Genk - sezonul 2018 / 2019)
  • o cupă a Belgiei (cu Club Brugge - sezonul 2014 /2015)
  • două Supercupe ale Belgiei (cu Club Brugge - sezoanele 2016 /2017, 2021 / 2022)

Se întoarce Ianis Hagi la Rangers?

Britanicii de la ”Daily Record” anunţă că Ianis Hagi ar putea să se întoarcă la Rangers în iarnă, mai ales după ce Michael Beale a fost îndepărtat.

Clement va avea ultimul cuvânt, însă evoluţiile din ce în ce mai bune ale lui Ianis Hagi i-au făcut atenţi pe şefii lui Rangers, care se gândesc şi la această variantă.

Antrenorul celor de la Deportivo Alaves, Luis Garcia, este mulţumit de jocul lui Ianis Hagi, care se află într-un progres evident. Singurul lucru care îi lipeşte fotbalistului român, în acest moment, sunt golurile sau pasele decisive.

Ianis Hagi a fost împrumutat la Deportivo Alaves pentru un sezon, fără opţiunea unui transfer definitiv. Aşadar, fotbalistul s-ar întoarce oricum la Rangers din vară.

Rămâne de văzut dacă scoţienii vor apela la bunăvoinţa spaniolilor de la Alaves pentru a-l readuce pe Ibrox Park din iarnă.

Ianis Hagi pare că devine un jucător de bază la Alaves, aşa că nu va fi deloc uşor pentru scoţieni pentru a-l readuce acasă.

Afla mai multe despre: ianis hagiphilippe clementmichael bealerangers 

viewscnt
Articole similare