You are here:

OFICIAL | Rapid a semnat cu un fost atacant din Premier League

OFICIAL | Rapid a semnat cu un fost atacant din Premier Leaguegalerie foto

Superliga

Comentarii

Andrei Mark Liddell este noul preparator fizic al Rapidului. Anunţul a fost făcut site-ul oficial al formaţiei giuleştene.

”În vârstă de 50 de ani, Andy este născut la Leeds şi a jucat ca atacant chiar şi în Premier League, la Barnsley, dar şi în ligile inferioare, la Wigan Athletic, Sheffield United, Oldham Athletic şi Rotherham. De asemenea, a bifat 12 selecţii la naţionala de tineret a Scoţiei, pentru care a marcat două goluri.

După încheierea carierei de fotbalist, în 2010, de la Rotherham, Liddell s-a dedicat meseriei de preparator fizic, începând cu formaţia de la care s-a retras din activitatea de jucător.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Între 2011 şi 2018, s-a ocupat de Ipswich Town, după care a devenit preparatorul fizic al naţionalei Irlandei, sub comanda Mick McCarthy, timp de un an şi nouă luni.

În sezonul trecut, a pregătit formaţia campioană a Israelului, Maccabi Tel Aviv, de unde a plecat odată cu începerea războiului.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Liddell va face echipă cu alţi doi britanici, Neil Lennon (antrenorul principal) şi Iain Brunskill (antrenorul secund)”, a notat fcrapid.ro.

  • (foto: Andy Lidell, în tricoul lui Blackburn Rovers)

 

Afla mai multe despre: rapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare