You are here:

OFICIAL | Rapid şi-a luat atacant! Jucătorul de naţională a semnat: ”Sunt fericit să fiu aici”

OFICIAL | Rapid şi-a luat atacant! Jucătorul de naţională a semnat: ”Sunt fericit să fiu aici”

Rapid

Comentarii

Timotej Jambor este noul atacant al Rapidului. Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al clubului giuleştean.

”Rapid l-a achiziţionat pe Timotej Jambor, atacantul naţionalei U21 a Slovaciei, unul dintre cei mai promiţători jucători din ţara fostei adversare a României de la Euro 2024.

În ultimul sezon, în care echipa sa a terminat pe locul 4, Jambor a marcat 6 goluri în 25 de meciuri de campionat, evoluând şi în patru partide din UEFA Conference League.

Pentru naţionala U21 a Slovaciei, Timotej a marcat două goluri în şapte meciuri, ultimele două disputându-le chiar la începutul acestei luni.

Atacantul slovac va fi al Rapidului până în 2027, acesta semnând un contract valabil timp de patru sezoane.

Crescut la Tatran Presov şi Zilina, Jambor a făcut pasul către prima formaţie a Zilinei, unde a jucat în 76 de meciuri de campionat, punctând de 19 ori.

Jambor a fost chemat la finalul anului 2022 la o acţiune a naţionalei mari a Slovaciei, în care au fost testaţi cei mai promiţători tineri jucători”, a notat fcrapid.ro.

„Sunt fericit să fiu aici, să mă alătur unui club atât de mare, precum Rapid. Am auzit că Rapid are fani incredibili, care fac o atmosferă minunată, astfel încât abia aştept să începem sezonul. Sper să înscriu multe goluri şi să fac toţi rapidiştii fericiţi”, a spus Timotej Jambor, pentru sursa citată.
 

Afla mai multe despre: superligadan şucu 

viewscnt
Articole similare