Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Rapid şi-a luat "magician". Înlocuitorul lui Rareş Ilie a semnat până în 2024

OFICIAL | Rapid şi-a luat "magician". Înlocuitorul lui Rareş Ilie a semnat până în 2024

Rapid

Comentarii

Rapid a anunţat, vineri, al doilea transfer al zilei în Giuleşti. Jayson Papeau (26 de ani) a semnat contractul şi va evolua sub comanda lui Adrian Mutu. Tot vineri, Rapidul a anunţat şi transferul atacantului Marko Dugandzic (26 de ani).

Jayson Papeau a semnat pe doi ani cu Rapid, până în 2024, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon. Giuleştenii au anunţat oficial transferul.

OFICIAL | Rapid şi-a luat "magician". Înlocuitorul lui Rareş Ilie a semnat până în 2024

Campania de achiziţii a Rapidului nu s-a încheiat. Vineri, giuleştenii au anunţat două mutări. După Dugandzic, care a venit de la CFR Cluj, Rapidul a oficializat şi venirea lui Jayson Papeau, un fotbalist francez de 26 de ani, care şi-a pus semnătura pe un contract pe doi ani.

În contractul semnat între Papeau şi Rapid există şi clauză de prelungire pe încă un sezon, dacă părţile vor fi de acord. Rapidul a anunţat că Papeau poate juca împotriva FCSB, duminică, 24 iulie, în direct la Orange Sport 1 şi LIVE VIDEO pe orangesport.ro, în etapa a 2-a din Superligă.

„Cunosc antrenorul echipei pentru că este un jucător istoric. Cunosc şi clubul pentru că, la fel, este unul cu multă istorie în spate şi mă pasionează fotbalul, deci îl ştiam deja. Deşi nu i-am urmărit parcursul. Şi mai ştiu că vom termina în primele şase echipe sezonul acesta. Am primit câteva clipuri video cu galeria şi pot spune că suporterii te fac să vrei să joci şi să câştigi”, a declarat francezul, la semnarea contractului, conform site-ului oficial al Rapidului.

Jayson Papeau este cel de-al optulea transfer al verii, după Paul Iacob, Florin Ştefan, Valentin Costache, Andrei Ciobanu, Codruţ Sandu, Damien Dussaut şi Marko Dugandzic.

Afla mai multe despre: jayson papeautransferrapidoficial 

viewscnt
Articole similare