Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Răzvan Onea a semnat prelungirea contractului cu Rapid. Anunţul oficial al clubului

OFICIAL | Răzvan Onea a semnat prelungirea contractului cu Rapid. Anunţul oficial al clubului

Rapid

Comentarii

Răzvan Onea a semnat prelungirea contractului cu Rapid până în 2025!

OFICIAL | Răzvan Onea a semnat prelungirea contractului cu Rapid. Anunţul oficial al clubului

În vârstă de 25 de ani, Onea a venit în Giuleşti în 2021, de la Politehnica Iaşi, bifând 41 de meciuri în tricoul alb-vişiniu. Răzvan a marcat un gol, într-o partidă cu CFR Cluj, şi a oferit trei pase decivise.

“Mă bucur foarte mult că am semnat un nou contract, că voi putea juca în continuare la Rapid, un club la care mă simt excelent. Suporterii sunt minunaţi, sunt mereu alături de noi, la fel şi colegii, cei din staff, conducerea… Este o familie frumoasă şi sunt fericit că pot face parte din ea”, a spus Răzvan pentru fcrapid.ro

  • 35 de meciuri a jucat în sezonul 2022/2023

Altfel, Rapid şi-a asigurat serviciile lui Bogdan Ungureanu, un portar de mare viitor, de numai 16 ani, acesta semnând un contract până în 2026.

“Rapid este cea de-a doua mea casă, este locul în care am crescut şi am evoluat, sub atenta supraveghere a unor oameni minunaţi, sufletişti şi profesionişti. Este locul în care mă simt ca acasă!

Trăiesc visul pentru care muncesc din primul minut în care am păşit în curtea Rapidului, acela de a ma antrena alături de echipa mare, la clubul cu cea mai frumoasă galerie şi cei mai inimoşi suporteri! Mulţumesc pentru susţinerea şi încrederea acordată! Hai Rapid!”, a declarat Bogdan, un portar nelipsit de la acţiunile echipelor naţionale de juniori.

Ungureanu a debutat la seniori în meciul cu FCSB, câştigat de Rapid cu 5-1, în ultima etapă a sezonului trecut.

Afla mai multe despre: răzvan onearapidliga 1giuleşti 

viewscnt
Articole similare