Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Real Madrid a confirmat transferul lui Luka Jovic! Atacantul a semnat un contract valabil 6 ani. Care a fost suma de transfer

OFICIAL | Real Madrid a confirmat transferul lui Luka Jovic! Atacantul a semnat un contract valabil 6 ani. Care a fost suma de transfer

Real Madrid

Comentarii

Luka Jovic este primul transfer cu adevărat important bifat de Real Madrid în această vară! Atacantul a făcut spectacol la Eintracht Frankfurt, iar ”galacticii” au plătit 60 de milioane de euro pentru a-l achiziţiona.

Într-un comunicat oficial publicat pe site-ul oficial al clubului, Real Madrid a anunţat sosirea lui Luka Jovic. Vârful în vârstă de 21 de ani a semnat un contract valabil pentru următoarele şase sezoane şi va juca pe Bernabeu până la 30 iunie 2025.

În vârstă acum de 21 de ani, Jovic a început fotbalul la juniorii Stelei Roşii Belgrad, iar ulterior s-a transferat la Benfica, pentru 7 milioane de euro, la începutul lui 2016.

A jucat însă doar 4 partide pentru echipa mare a Benficăi, fiind împrumutat ulterior, în vara lui 2017, la Eintracht Frankfurt, cu opţine de cumpărare.



Germanii au activat clauza de cumpărare în primăvara lui 2019 şi au plătit 7 miliioane de euro pentru Jovic, numai pentru a-l ceda acum la Real Madrid în schimbul sumei de 60 de milioane de euro.

  • 27 de goluri are în actuala stagiune Luka Jovic; Doar în Europa League, sârbul a marcat de 10 ori în acest sezon;
  • 4 selecţii are Jovic în naţionala de seniori a Serbiei, pentru care a marcat un gol;

 

Afla mai multe despre: jovicreal madrid 

viewscnt
Articole similare