Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Robert Lewandowski a fost prezentat la FC Barcelona. Cât au plătit catalanii şi ce clauză uriaşă de reziliere are atacantul polonez

OFICIAL | Robert Lewandowski a fost prezentat la FC Barcelona. Cât au plătit catalanii şi ce clauză uriaşă de reziliere are atacantul polonez
Comentarii

Robert Lewandowski, fostul atacant al lui Bayern Munchen, a semnat un contract cu FC Barcelona valabil până în 2027, pentru suma de 45 de milioane de euro, a anunţat, marţi, clubul catalan.

"FC Barcelona şi Bayern Munchen au ajuns la un acord privind transferul atacantului polonez Robert Lewandowski pentru o valoare totală de 45 de milioane de euro, plus 5 milioane de euro bonusuri.

Jucătorul polonez a semnat un contract pe patru sezoane, iar clauza sa de cedare se ridică la 500 de milioane de euro", a transmis clubul "blaugrana" într-un comunicat dat publicităţii.

Lewandowski (33 ani) s-a alăturat noilor săi coechipieri la Miami, unde FC Barcelona a început în această săptămână un turneu american având în program patru meciuri, cu Inter Miami FC, victorie cu 6-0, cu Real Madrid duminică, la Las Vegas, cu Juventus Torino, pe 27 iulie, la Dallas şi cu New York Red Bulls, pe 31 iulie, la New York.

Acesta este al patrulea transfer estival pentru FC Barcelona, după Franck Kessie (AC Milan), Andreas Christensen (Chelsea), veniţi liberi de contract, şi Raphinha (Leeds), recrutat pentru 70 de milioane de euro.

Responsabilii clubului german Bayern Munchen anunţaseră sâmbăta trecută că au încheiat un acord cu FC Barcelona în vederea transferului atacantului Robert Lewandowski la clubul catalan.

Robert Lewandowski a refuzat să negocieze cu alte cluburi, precum Paris Saint-Germain sau Chelsea Londra, ca urmare a dorinţei sale de a se transfera la FC Barcelona.

Lewandowski a vrut să plece în această vară de la Bayern, după opt sezoane petrecute pe Allianz Arena, iar prioritatea sa a fost de a-şi continua cariera pe Camp Nou.

Lewandowski era legat prin contract de Bayern Munchen până în iunie 2023, iar săptămâna trecută îşi reluase antrenamentele alături de colegii săi de la echipa germană.

Afla mai multe despre: lewandowski 

viewscnt
Articole similare