Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Romario Benzar a revenit în Superligă. Cu cine a semnat

OFICIAL | Romario Benzar a revenit în Superligă. Cu cine a semnat

Superliga

Comentarii

Romario Benzar (31 de ani), fostul fundaş dreapta de la Viitorul, actuala Farul, sau FCSB, a revenit în Superligă.

Cândva titularul postului de fundaş dreapta la echipa naţională a României, Romario Benzar a revenit, din nou, în Superligă, cu cariera măcinată de accidentări în ultimii ani. Fundaşul dreapta nu s-a regăsit nici la a doua "descălecare" la echipa lui Gică Hagi, de unde a plecat repede.

OFICIAL | Romario Benzar a revenit în Superligă, la FC Botoşani

FC Botoşani a anunţat, marţi, printr-un comunicat oficial tranferul lui Romario Benzar, fundaş dreapta crescut de Gică Hagi în academia de la Ovidiu.

"Bine ai venit, Romario Benzar! FC Botoşani anunţă transferul fundaşului dreapta Romario Benzar, un jucător cu experienţă atât în ţară, cât şi în străinătate.  Mult succes, Romario Benzar, şi cât mai multe reuşite în tricoul „roş-alb-albastru”!Bine ai venit, Romario Benzar!", se arată într-un comunicat oficial al FC Botoşani.

Viitorul (actuala Farul), FCSB, Lecce, Perugia şi UTA Arad sunt echipele din CV-ul de fotbalist profesionist al lui Romario Benzar.

  • 200.000 de euro este cota de piaţă a lui Romario Benzar în acest moment, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: romario benzarfc botosanisuperliga 

viewscnt
Articole similare