Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Roxana Popa, sportiva de origine română care va reprezenta Spania la Jocurile Olimpice

OFICIAL | Roxana Popa, sportiva de origine română care va reprezenta Spania la Jocurile Olimpice

Gimnastică

Comentarii

Antrenorii lotului naţional al Spaniei, Lucia Guisado şi Fernando Siscar au anunţat joi echipa Spaniei de gimnastică pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Între numele convocate de Guisado şi Siscar se remarcă şi prezenţa Roxanei Popa, una dintre cele mai bine cotate gimnaste ale Spaniei. Ea se alătură altor patru sportive: Alba Petisco, Laura Bechdeju şi Marina Gonzalez.

 

 

Chinuită de accidentări, Popa îşi îndeplineşte visul de a participa la Jocurile Olimpice, acolo unde are şanse chiar la medalii, crede presa iberică.

Roxana Popa, sportiva născută la Constanţa, care va reprezenta Spania la Jocurile Olimpice

Născută în 1997 la Constanţa, Roxana Popa este o sportivă de origine română, care a câştigat toate finalale naţionale ale Spaniei la care a participat, dar pentru că nu avea încă cetăţenia spaniolă acum aproape 10 ani, nu a putut urca pe podium. Comparată de iberici cu Nadia Comăneci, Popa a trecut peste acel moment, precum şi peste numeroasele accidentări care au tras-o în jos şi a renăscut din propria-i cenuşă.

Românca iese cu adevărat în evidenţă prin exerciţiile pe care le face la sol. "Dacă ai fost norocos şi ai avut ocazia să vezi personal, de la faţa locului, Campionatul Mondial de gimnastică, atunci nu aveai cum să nu remarci entuziasmul şi sprijinul din jurul Roxanei Popa, în timp ce sportiva îsi efectua exerciţiul la sol. A fost un spectacol de zile mari, asigurat de o melodie flamenco rock a Fraţilor Taalbi şi o coregrafie excepţională a unei sportive remarcabile" o descrie flogymnastics.com pe sportiva de origine română.

Afla mai multe despre: roxana popa 

viewscnt
Articole similare