Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | S-a antrenat cu Dinamo, dar a semnat cu FC Hermannstadt! ”Bine ai venit!”

OFICIAL | S-a antrenat cu Dinamo, dar a semnat cu FC Hermannstadt! ”Bine ai venit!”

Hermannstadt​

Comentarii

Kevin Ciubotaru (19 ani), fundaşul stânga ce s-a pregătit cu Dinamo în ultimele săptămâni nu a semnat cu formaţia din ”Ştefan cel Mare”, ci a ajuns la o înţelegere cu o adversară din Superligă: FC Hermannstadt.

Kevin Ciubotaru a devenit liber de contract în această vară, după ce i-a expirat contractul cu scoţienii de la FC Rangers.

Kevin Ciubotaru a semnat cu FC Hermannstadt

Kevin Ciubotaru a fost adus la FC Hermannstadt pentru a-l înlocui pe Raul Opruţ, cedat de către Hermannstadt la Kotrijk, în Belgia, pentru 400.000 de euro şi 20% dintr-un viitor transfer, plus bonusuri de performanţă care pot urca suma transferului la 700.000 de euro.

  • Fundaşul a semnat un contract valabil pe trei ani, iar salariul său va fi de 2.000 de euro şi va urca succesiv până la 5.000 de euro.

Kevin este un fundaş stânga în vârstă de 19 ani, care poate evolua şi ca mijlocaş stânga. Tânărul s-a născut în Italia, a fost stabilit în Austria şi a jucat fotbal în ambele ţări, dar şi în Scoţia. La nivel de copii şi juniori, Kevin a evoluat pentru Ciampino (ITA), Rapid Viena, Austria Viena, Admira Wacker, TWL (AUT), Kinetic Academy (ANG) şi echipa a doua a celebrului club scoţian Glasgow Rangers.

Kevin Ciubotaru a strâns 4 selecţii pentru selecţionatele României U16 şi U15 şi a semnat astăzi cu #FCH pentru următoarele 3 sezoane.

Kevin va purta tricoul cu numărul 98, cel lăsat ,,moştenire” de Raul Opruţ”, a anunţat clubul sibian.

Afla mai multe despre: kevin ciubotaru 

viewscnt
Articole similare