Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Sepsi şi-a luat mijlocaş albanez. Sherif Kallaku a semnat

OFICIAL | Sepsi şi-a luat mijlocaş albanez. Sherif Kallaku a semnat
Comentarii

Clubul Sepsi Sfântu Gheorghe a anunţat, miercuri, că a obţinut serviciile jucătorului albanez Sherif Kallaku.

OFICIAL | Sepsi şi-a luat mijlocaş albanez. Sherif Kallaku a semnat 

Sepsi a anunţat oficial pe pagina de Facebook transferul mijlocaşului albanez Sherif Kallaku. Jucătorul în vârstă de 25 de ani a semnat un contract valabil pe doi ani cu Sepsi, cu opţiune de prelungire pe încă unul.

Mijlocaşul albanez a jucat ultima dată la KF Teuta, dar a mai evoluat în carieră, între altele, şi la KF Tirana şi NK Lokomotiva Zagreb.

OFICIAL | Sepsi s-a despărţit de golgheterul ei. ”Îi urăm mult succes în viitor”

Sepsi OSK a anunţat pe contul oficial de Facebook despărţirea de Alexandru Tudorie.

”Clubul Sepsi OSK se desparte de Alexandru Tudorie, contractul acestuia urmând să expire pe 30 iunie 2023. Atacantul, în vârstă de 27 de ani, a ajuns în iarna anului trecut la Sepsi OSK. Cu această ocazie, îi mulţumim lui Alexandru pentru evoluţiile avute în tricoul Sepsi OSK şi îi urăm mult succes în continuare în carieră!”, se arată în comunicatul clubului.

Alexandru Tudorie a fost golgheterul lui Sepsi în acest sezon. Atacantul născut la Galaţi a bifat 45 de meciuri, a marcat 13 goluri şi a pasat decisiv de trei ori. Alături de gruparea covăsneană, Tudorie a câştigat două Cupe şi o Supercupă a României.

De-a lungul carierei, Tudorie a mai evoluat pentru FCSB, Arsenal Tula, Voluntari, Universitatea Craiova şi Oţelul Galaţi.

Afla mai multe despre: sepsisherif kallaku,  

viewscnt
Articole similare