You are here:

OFICIAL | Şoc în Italia! Juventus l-a demis pe Max Allegri. Tehnicianul, făcut praf de echipa la care a scris istorie: ”Comportament incompatibil cu valorile clubului”

OFICIAL | Şoc în Italia! Juventus l-a demis pe Max Allegri. Tehnicianul, făcut praf de echipa la care a scris istorie: ”Comportament incompatibil cu valorile clubului”

Serie A

Comentarii

Juventus Torino l-a demis pe antrenorul Massimiliano Allegri din cauza comportamentului său în timpul şi de după finala Cupei Italiei din această săptămână, meci la care a fost eliminat, a anunţat vineri clubul italian din Serie A, informează Reuters.

Juventus a învins-o miercuri pe Atalanta cu 1-0 şi a câştigat pentru a 15-a oară, un record, Cupa Italiei, primul său trofeu în ultimii trei ani.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Allegri a fost eliminat spre finalul meciului din cauza protestelor sale vehemente faţă de deciziile arbitrilor.

După meci, tehnicianul de 56 de ani a intrat în conflict cu oficialii meciului, cu personalul clubului Juventus şi cu un director de ziar, a relatat presa italiană.

"Juventus anunţă că l-a eliberat pe Massimiliano Allegri din funcţia de antrenor principal al primei echipe masculine", a anunţat clubul într-un comunicat.

"(Decizia) vine ca urmare a unui anumit comportament în timpul şi după finala Coppa Italia pe care clubul l-a considerat incompatibil cu valorile Juventus şi cu comportamentul pe care ar trebui să îl aibă cei care reprezintă clubul".

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Allegri a devenit prima oară antrenor al echipei torineze în 2014 şi a condus echipa timp de cinci sezoane, înainte de a reveni în 2021, după ce a luat doi ani de pauză de la antrenorat.

 

Afla mai multe despre: allegrijuventusserie a 

viewscnt
Articole similare