You are here:

OFICIAL Suarez o părăseşte pe Barcelona. Destinaţia supriză aleasă şi suma de transfer confirmată de ambele cluburi

OFICIAL Suarez o părăseşte pe Barcelona. Destinaţia supriză aleasă şi suma de transfer confirmată de ambele cluburi

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a confirmat oficial despărţirea de Denis Suarez, un fotbalist care revine la Celta Vigo.

12.9 milioane de euro plăteşte Celta Vigo pentru a-l avea din nou ”acasă” pe Denis Suarez, fotbalist pe care gruparea galiciană l-a transferat de la FC Barcelona. Alte 3.1 milioane de euro vor fi plătite de formaţia de pe Balaidos în funcţie de bonusurile de performanţă.

Suarez era atât pe lista Valenciei, cât şi pe cea a Sevillei, dar a ales să revină la Celta, formaţie unde a crescut înainte de a pleca la Manchester City. 

 

 

FC Barcelona se desparte astfel de un fotbalist care nu conta pentru Ernesto Valverde, dar în care clubul catalan îşi punea mari speranţe.

Denis Suarez Fernandez s-a născut pe 6 ianuarie 1994 în Salceda de Caselas. A jucat la Celta între 2009 şi 2011 când a plecat în Anglia, la Manchester City, în ciuda interesului manifestat de Barcelona, Chelsea, Bayern Munchen şi Manchester United. Din 2013 a ajuns la Barcelona, dar la echipa secundă, iar după un periplu pe la Sevilla şi mai apoi Villarreal a fost adus la prima echipă a clubului.

3.5 milioane de euro a plătit Barcelona care şi-a exercitat atunci opţiunea de răscumpărare a fotbalistului. 71 de meciuri a strâns Denis Suarez la catalani, pentru care a reuşit să şi marcheze de 8 ori. Mijlocaşul spaniol a fost împrumutat în 2018-2019 la Arsenal, iar acum devine cea mai importantă mutare a lui Fran Escriba la Celta Vigo. 

Afla mai multe despre: denis suarezfc barcelona 

viewscnt
Articole similare