You are here:

OFICIAL | Surpriză totală! A jucat în sezonul trecut la Dinamo, dar a semnat cu Steaua: ”Bine ai venit!”

OFICIAL | Surpriză totală! A jucat în sezonul trecut la Dinamo, dar a semnat cu Steaua: ”Bine ai venit!”

Superliga

Comentarii

Dani Iglesias este noul jucător al Stelei. Anunţul a fost făcut pe pagina oficială a ”militarilor”.

”Bine ai venit, Dani Iglesias!

Clubul Steaua Bucureşti anunţă transferul spaniolului Dani Iglesias. În vârstă de 28 de ani, Iglesias evoluează ca şi mijlocaş central şi s-a format la două cluburi de renume din Spania: Deportivo la Coruna si Deportivo Alaves.

Iglesias a sosit azi-noapte în România, iar de la Aeroportul „Henri Coandă” a ajuns direct în cantonamentul formaţiei noastre, de la Cheile Grădiştei. Mijlocaşul spaniol a mai evoluat la NK Istra, HNK Rjieka, Spartak Trnava, SKF Sered şi Dinamo Bucureşti. În 2020, cu NK Rjieka a câştigat Cupa Croaţiei!

Dani Iglesias a semnat un contract pe un an cu echipa roş-albastră! Bun venit în Ghencea şi cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!”, a notat CSA Steaua Bucureşti pe Facebook.

Trădare istorică! A promovat cu Dinamo în Superligă, dar a semnat cu Steaua şi a fost prezentat oficial

În vara lui 2022, când Dinamo se pregătea să participe pentru prima oară în istorie în Liga 2, Dani Iglesias a semnat cu Dinamo din postura de jucător liber de contract, după despărţirea de formaţia slovacă SKF Sered.

Mijlocaşul iberic a fost om de bază sub comanda lui Ovidiu Burcă, reuşind să marcheze cinci goluri în 25 de partide în eşalonul secund.

Odată cu venirea lui Zeljko Kopic, Dani Iglesias a început să prindă tot mai puţine minute şi se va întoarce în Liga 2, la marea rivală a ”câinilor”.

  • Dani Iglesias este cotat de Transfermarkt la 300.000 de euro.

Afla mai multe despre: dinamosteauasuperliga 

viewscnt
Articole similare