You are here:

OFICIAL | Surpriză uriaşă! Neluţ Roşu a plecat de la Dinamo, dar a rămas în Superliga. Cu ce echipă a semnat

OFICIAL | Surpriză uriaşă! Neluţ Roşu a plecat de la Dinamo, dar a rămas în Superliga. Cu ce echipă a semnatgalerie foto

Superliga

Comentarii

Neluţ Roşu este noul jucător al Oţelului Galaţi. Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al fostei campioane a României.

”Experimentatul mijlocaş central Neluţ Roşu, ultima dată la Dinamo Bucureşti, şi-a pus semnătura pe un contract cu SC Oţelul Galaţi care se va întinde până la 30 iunie 2026. El se află deja la Galaţi sub comanda managerului tehnic Dorinel Munteanu.

Neluţ Stelian Roşu, 30 de ani, mijlocaş de zonă centrală, a devenit oţelar, el semnând pe doi ani cu gruparea noastră. Crescut la Academia de Juniori a lui CFR Cluj, Roşu a mai activat la Concordia Chiajna, FC Botoşani, apoi la prima echipă a clubului CFR Cluj, dar şi la FC Viitorul Constanţa, Levski Sofia, Astra Giurgiu, Gaz Metan Mediaş, UTA Arad, FC Voluntari şi Dinamo Bucureşti. În stagiunea 2023-2024, în tricoul lui Dinamo, a disputat 23 de partide de campionat şi 2 de Cupa României.

Roşu este unul dintre cei mai experimentaţi mijlocaşi români din Superliga, cu peste 200 de meciuri jucate în eşalonul de elită, şi cu prezenţe în cupele europene în perioada în care reprezenta trupa bulgară Levski Sofia.

Neluţ este campion al României cu Viitorul Constanţa în 2017 şi câştigător al Cupei României cu CFR Cluj în 2016”, a notat ascotelul.ro.

În decursul acestei zile, Oţelul a anunţat şi venirea mijlocaşului central Cristian Chira (22 de ani), jucător ce a evoluat în ultimii patru ani la Unirea Dej.

 

Afla mai multe despre: superligaotelul galatidorinel munteanucristian chira 

viewscnt
Articole similare