Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Thibaut Courtois a fost prezentat oficial la Real Madrid: ”Toată cariera am aşteptat acest moment”

OFICIAL | Thibaut Courtois a fost prezentat oficial la Real Madrid: ”Toată cariera am aşteptat acest moment”
Comentarii

Real Madrid a ajuns la un acord pentru transferul portarului belgian Thibaut Courtois de la Chelsea Londra, a anunţat, miercuri seară, site-ul grupării din capitala Spaniei. 40 de milioane de euro au plătit spaniolii pentru transferul celui mai bun portar al Cupei Mondiale din Rusia.

UPDATE: Thibaut Courtois a fost prezentat oficial la Real Madrid în cadrul unei conferinţe de presă. Portarul transferat de la Chelsea spune că a aşteptat toată cariera un asemenea moment:

”Astăzi, îmi îndeplinesc un vis pentru care numai cei care mă cunosc ştiu cât am muncit pentru a aunge aici. Le mulţumesc celor de la Real Madrid pentru efortul depus. Am fost rival şi ştiu ce înseamnă să te confrunţi cu Real Madrid, de aceea vreau să dau totul pentru acest club”, a declarat Courtois.


Courtois a semnat un contract valabil şase sezoane cu Real Madrid. Conform sursei amintite, prezentarea oficială va avea loc joi, la 15:00, ora României, după efectuarea vizitei medicale.

Mutarea a fost confirmată şi de Chelsea, care a precizat că l-a împrumutat pe Mateo Kovacic pentru următorul sezon, mijlocaşul croat făcând parte din afacerea cu Real Madrid.

 

 

Real Madrid va plăti 40 de milioane de euro pentru transferul lui Courtois. Madrilenii au profitat de faptul că portarul titular al naţionalei Belgiei intrase în ultimul an de contract cu gruparea londoneză şi l-au adus la un preţ excelent, în condiţiile în care Courtois este cotat la 65 de milioane de euro, iar în ziua de astăzi sumele de transfer depăşesc cu mult cotele de piaţă.

În vârstă de 26 de ani, Courtois a fost transferat de Chelsea în 2011 de la Genk. Imediat, el a fost împrumutat la Atletico Madrid, unde a apărat până în 2014, pentru ca apoi să se întoarcă pe Stamford Bridge. 154 de meciuri a adunat Corutois la Chelsea, până în prezent. În locul său, clubul englez l-a transferat pe spaniolul Kepa Arrizabalaga, de la Athletic Bilbao, pentru 80 de milioane de euro.

Thibaut Courtois este cel de-al doilea portar transferat în această vară de Real Madrid, după ucraineanul Andrei Lunin.

Afla mai multe despre: courtoisreal madridtransfer 

viewscnt
Articole similare