Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Toni Petrea a revenit pe banca FCSB-ului. Vicecampioana României a făcut anunţul pe pagina de Facebook

OFICIAL | Toni Petrea a revenit pe banca FCSB-ului. Vicecampioana României a făcut anunţul pe pagina de Facebook

FCSB

Comentarii

La mai puţin de şase luni de la despărţirea de FCSB, Toni Petrea a revenit pe banca roş-albaştrilor.

UPDATE | FCSB a anunţat revenirea lui Toni Petrea pe banca tehnică a echipei.

Anton Petrea revine la FCSB!

FCSB anunţă că Anton Petrea, antrenorul care a cucerit cel mai recent trofeu al clubului nostru (Cupa României în 2020), a revenit la conducerea echipei.

Tehnicianul în vârstă de 46 de ani s-a întors în club după o pauză de aproximativ şase luni şi a condus deja primul antrenament la Baza Sportivă FCSB.

Cu Anton Petrea pe banca tehnică, FCSB a obţinut 24 victorii şi 5 rezultate de egalitate în Liga 1, 2 victorii în Cupa României şi 2 victorii în UEFA Europa League şi a încheiat sezonul trecut pe poziţia secundă în clasament.

Clubul nostru îi urează Bun Venit şi să aibă parte de cât mai multe succese la conducerea echipei!" , se arată în postarea de pe contul oficial de Facebook al clubului roş-albastru.


"L-am instalat pe Toni Petrea. El a mai fost şi apoi a plecat că aşa a vrut. Eu l-am rugat atunci să rămână. I-am dat 48 de ore să se răzgândească, dar nu a vrut. Atunci avea 5.000 de euro lunar, acum i-am dat 10.000. Ce să fac? Dacă voiam antrenor, am zis să fac aşa.

Nu avea cum să refuze salariul dublu. Nu avea nici serviciu. I-am spus aşa: <<O să iei şi campionatul, intrăm în Liga Campionilor şi îţi dau un milion de euro primă>>. Dacă iau eu 40 de milioane, nu îi dau şi lui un milion?" , a spus Gigi Becali la România TV.

Toni Petrea revine la FCSB

Toni Petrea este fostul secund al lui Laurenţiu Reghecampf, iar în iulie 2020 a preluat-o pe FCSB de la Bogdan Vintilă.

Antrenorul născut la Brăila a pregătit echipa la 49 de meciuri din sezonul trecut, înregistrând 28 de victorii, 8 remize şi 13 înfrângeri, perioadă în care a câştigat şi un trofeu, Cupa României, în iulie 2020.

Toni Petrea îl va înlocui pe Edward Iordănescu.

Afla mai multe despre: fcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare