Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Tottenham îi face toate poftele lui Mourinho. A adus un jucător pentru 30 de milioane de euro: "Vreau să câştiga Liga Campionilor"

OFICIAL | Tottenham îi face toate poftele lui Mourinho. A adus un jucător pentru 30 de milioane de euro: "Vreau să câştiga Liga Campionilor"

Premier League

Comentarii

Tottenham a realizat miercuri al doilea transfer din această iarnă. Daniel Levy, conducătorul lui Spurs, a scos 30 de milioane de euro din buzunar pentru această achiziţie.

Tottenham a oficializat miercuri transferul lui Steven Bergwijn (22 de ani) de la PSV Eindhoven. Este al doilea transfer făcut în această iarnă, după împrumutul lui Gedson Fernandes, de la Benfica Lisabona. 

"Vreau să joc bine aici, să marchez şi să ofer assist-uri. Vreau să câştig UEFA Champions League", a fost prima declaraţie a lui Bergwijn în calitate de jucător a celor de la Spurs. 

Bergwijn, care poate juca în atât în banda stângă, cât şi în banda dreaptă a atacului, dar şi vârf la nevoie, a semnat un contract valabil până în 2025. Olandezul a fost crescut în academia celor de la PSV Eindhoven, însă a petrecut o scurtă perioadă şi la echipele de juniori ale celor de la Ajax. 30 de milioane de euro a plătit Spurs pentru acest transfer. 

  • 149 de meciuri a jucat Bergwijn în tricoul lui PSV. A reuşit 31 de goluri şi 41 de assist-uri
  • Nouă selecţii are mijlocaşul ofensiv în prima reprezentativă a Olandei 

Versatilul fotbalist a câştigat trei titluri în Eredivisie cu PSV, iar în acest sezon a marcat şase goluri în 29 de meciuri pentru gruparea din Eindhoven. La Tottenham el va purta numărul 23. 

Afla mai multe despre: steven bergwijntransfer tottenhamjose mourinho 

viewscnt
Articole similare