Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Transfer de top pentru Corvinul! Un jucător cu peste 150 de meciuri în Superliga a semnat cu echipa lui Florin Maxim

OFICIAL | Transfer de top pentru Corvinul! Un jucător cu peste 150 de meciuri în Superliga a semnat cu echipa lui Florin Maxim

Liga 2

Comentarii

Florin Iacob este noul jucător al Corvinului Hunedoara. Anunţul oficial a fost făcut pe site-ul oficial al câştigătoarei din ediţia precedentă a Cupei României.

"Florin Iacob este noul jucător al Corvinului! Fostul portar şi căpitan al UTA-ei se va alătura lotului corvinist în cantonamentul de la Rogla, la câteva zile după ce s-a despărţit de “Bătrâna Doamnă”.

În vârstă de 30 de ani, goalkeeper-ul originar din Braşov a petrecut aproape cinci ani la Arad, devenind, treptat, unul dintre cei mai importanţi jucători ai roş-albilor, prestaţiile sale ducând şi la convocarea la echipa naţională.

El are la activ promovarea în primul eşalon cu gruparea arădeană, petrecând apoi patru sezoane consecutive între buturile acesteia. De altfel, doar în stagiunea precedentă, el a apărta poarta roş-albilor în 31 de rânduri, în campionat şi Cupă. 

În vara lui 2021, când selecţioner al naţionalei era Mirel Rădoi, Florin Iacob a fost convocat pentru „dubla” amicală cu Georgia (1-2) şi Anglia (0-1).

În cariera sa, Florin Iacob a mai trecut pe la FC Braşov, Unirea Tărlungeni, Concordia Chiajna, ASA Târgu Mureş, Sportul Snagov şi Metaloglobus Bucureşti.

Bun venit, Florin! Multă baftă în poarta Corvinului!", a notat Corvinul Hunedoara.

 

 

Afla mai multe despre: corvinul hunedoaraliga 2uta 

viewscnt
Articole similare