Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Transfer definitiv! Barcelona l-a vândut pe Griezmann înapoi la Atletico Madrid. Contract până în 2026

OFICIAL | Transfer definitiv! Barcelona l-a vândut pe Griezmann înapoi la Atletico Madrid. Contract până în 2026

FC Barcelona

Comentarii

Antoine Griezmann (31 de ani) a fost transferat definitiv de Atletico Madrid. Clubul madrilen a anunţat, luni într-un comunicat oficial, mutarea de la FC Barcelona.

Barcelona şi Atletico Madrid s-au înţeles, într-un final, pentru transferul definitiv al lui Antoine Griezmann, francezul pe care catalanii l-au cumpărat cu 120 de milioane de euro în vara lui 2019. "Grizou" a fost trimis sub formă de împrumut pe Wanda Metropolitano de pe Camp Nou, în vara lui 2021, iar acum transferul e definitiv.

OFICIAL | Transfer definitiv! Barcelona l-a vândut pe Griezmann înapoi la Atletico Madrid. Contract până în 2026

Într-un comunicat oficial, Atletico Madrid a anunţat, luni, transferul definitiv al lui Antoine Griezmann de la FC Barcelona.

"Atletico Madrid şi FC Barcelona au ajuns la un acord pentru transferul lui Antoine Griezmann, care din vara lui 2021 până acum a jucat sub formă de împrumut pentru clubul nostru. Francezul a semnat un contract până pe 30 iunie 2026", se arată într-un comunicat oficial emis de madrileni.

Barcelona va ieşi în pierdere. După ce au plătit 120 de milioane de euro, clauza de reziliere, catalanii vor încasa 20 de milioane de euro plus alte patru ca bonusuri, conform lui Fabrizio Romano.

Antoine Griezmann a jucat 11 meciuri în acest sezon la Atletico Madrid, timp în care a marcat de trei ori şi a livrat două pase de gol.

Griezmann, motiv de proces între Atletico şi Barcelona

În contractul de împrumut dintre Barcelona şi Atletico Madrid exista o obligativitate de cumpărare definitiv pentru suma de 40 de milioane de euro, dacă Griezmann atinge un anumit număr de meciuri în doi ani. În actuala stagiune, pentru că nu dorea să plătească cele 40 de milioane şi suma să fie redusă, "Grizou" a jucat câte 29 de minute în fiecare meci pentru ca transferul să nu devină obligatoriu.

Cele două cluburi s-au judecat, însă în cele din urmă au ajuns la un acord între părţi.

Afla mai multe despre: griezmannatletico madridtransferoficialbarcelona 

viewscnt
Articole similare