You are here:

OFICIAL | Transfer important pentru Dorinel Munteanu! A jucat pentru Arsenal în Champions League, iar a acum a semnat cu Oţelul Galaţi

OFICIAL | Transfer important pentru Dorinel Munteanu! A jucat pentru Arsenal în Champions League, iar a acum a semnat cu Oţelul Galaţi

Fotbal internațional

Comentarii

Un fundaş central de 30 de ani care a jucat în UEFA Champions League cu Arsenal Londra a semnat cu SC Oţelul Galaţi şi va fi roş-alb-albastru cel puţin până în vara anului următor.

Martin Yves Angha-Loetscher a semnat cu Oţelul Galaţi

Echipa de fotbal Oţelul Galaţi a achiziţionat, miercuri, fundaşul elveţian Martin Yves Angha-Loetscher, care a evoluat în cariera sa pentru Arsenal Londra, în Liga Campionilor, potrivit site-ului oficial al clubului din Superligă.

Martin Yves Angha-Loetscher, care posedă dublă cetăţenie, elveţiană şi congoleză, şi-a pus semnătura pe un contract până în luna iunie a anului 2025. El vine la Galaţi liber de contract după ce în stagiunea precedentă a jucat în 2.Bundesliga, la Wehen Wiesbaden, în 27 de meciuri.

  • 500 de mii de euro este cota de piaţă a lui Angha, potrivit Transfermarkt.

”Este o onoare să reprezint un club cu o asemenea tradiţie şi cu asemenea suporteri aşa cum are Oţelul. Ştiu că voi fi antrenat de fotbalistul cu cele mai multe meciuri din naţionala României, o figură emblematică, ştiu că trebuie să dau totul meci de meci şi asta voi face. Abia aştept să cunosc atmosfera de pe stadion. Hai, Oţelul!”, a declarat Martin Angha.

 

Născut la Zürich, Angha, curtat de Chelsea, Manchester United şi Bayern Munchen, ajungea la 16 ani în Academia clubului Arsenal Londra pentru care avea să dispute 47 de jocuri oficiale la nivelul formaţiei de rezerve. El a reprezentat şi echipa mare în două situaţii: integralist în Cupa Ligii într-un duel cu Coventry City şi variantă de rezervă utilizată pe finalul deplasării de UEFA Champions League de la Pireu, cu Olympiacos, meci pierdut de Tunari cu scorul de 2-1 (Grupa B, 4 decembrie 2012).

Printre celebrii săi colegi din acea perioadă de pe Highbury îi enumerăm pe Andrey Arshavin, Olivier Giroud, Theo Walcott, Serge Gnabry, Alex Oxlade-Chamberlain sau Wojciech Szczęsny, manager fiind însuşi Arsène Wenger.

Angha este al doilea transfer perfectat de gălăţeni în această săptămână, după ce marţi l-a achiziţionat pe mijlocaşul belgian Samy Bourard (ex-Hapoel Hadera).

Afla mai multe despre: oţelul galaţidorinel munteanumartin yves angha-loetscher 

viewscnt
Articole similare