You are here:

OFICIAL | Transfer în Superliga României. Clubul atacă play-off-ul cu un jucător care a promovat din Liga 3 în Liga 2

OFICIAL | Transfer în Superliga României. Clubul atacă play-off-ul cu un jucător care a promovat din Liga 3 în Liga 2

U Cluj

Comentarii

U Cluj a reuşit să facă un transfer şi să întărească zona ofensivă. Trupa lui Ioan Ovidiu Sabău a adus un jucător care a promovat din Liga 3 în Liga 2.

Transfer la U Cluj. Trupa lui Sabău a adus un jucător care a promovat din Liga 3 în Liga 2

U Cluj a anunţat, vineri, că a obţinut serviciile fotbalistului camerunez Franck Tchassem, în vârstă de 25 de ani, unul dintre cei mai buni jucători ai sezonului precedent al ligii a III-a.

Atacantul a marcat 17 goluri în 27 de partide pentru CSM Focşani, alături de care a promovat în liga secundă.

Noul jucător al clujenilor a ajuns pentru prima dată în România în 2019. Plecat de la Academia de Fotbal AS Metelots Douala din Camerun, acesta a semnat cu Şomuz Fălticeni, echipă din al treilea eşalon. A mai evoluat pentru Ştiinţa Miroslava, unde a marcat şase goluri, dar şi la Viitorul Dăeşti, unde a reuşit să înscrie de 10 ori.

În sezonul 2023-2024, Tchassem a jucat pentru CSM Focşani. A avut o contribuţie importantă la promovarea echipei în liga secundă prin cele 17 goluri marcate pe parcursul campionatului.

Un aspect interesant referitor la noul transfer al lui U Cluj este acela că Franck Tchassem nu are nici măcar o cotă de piaţă pe celebrul site de specialitate Transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: u clujsuperligaliga 2franck tchassem 

viewscnt
Articole similare