Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | U Cluj a făcut primul transfer al iernii. Un fundaş brazilian a ajuns în Ardeal

OFICIAL | U Cluj a făcut primul transfer al iernii. Un fundaş brazilian a ajuns în Ardeal

U Cluj

Comentarii

FC Universitatea Cluj l-a transferat pe Thalisson Kelven (25 de ani), un fundaş central brazilian cu 99 de prezenţe în primele două ligi din Brazilia.

Noul jucător de la U Cluj a fost crescut de Coritiba, echipă pentru care a şi debutat în prima ligă din Brazilia la vârsta de 19 ani. În total a strâns 29 de meciuri în Brasileirão pentru Coritiba şi Juventude.

În următoarele sezoane, Thalisson Kelven a evoluat sub formă de împrumut pentru formaţii din al doilea eşalon, precum Guarani, Clube de Regatas Brasil sau Inter Limeira. Evoluţiile bune în tricoul celor de la Esporte Clube Vitória i-au oferit şansa unui transfer la Juventude, mutare ce a consemnat revenirea pe prima scenă a fotbalului din Brazilia. În tricoul celor de la Juventude, acesta a fost integralist în 18 meciuri în ediţia 2022 din Brasileiro.

Un sezon excelent la Mirassol înainte de transferul la ”U”

Înainte de a semna cu U Cluj, Kelven a avut parte de un an excelent în tricoul celor de la Mirassol. A bifat 27 de prezenţe în Série B, dintre care 22 ca integralist. De asemenea, a marcat 3 goluri şi a oferit o pasă decisivă.

  • 250 de mii de euro este cota de piaţă a lui Thalisson Kelven, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: u clujthalisson kelventransfer 

viewscnt
Articole similare