Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Un nou atacant sub comanda lui Dan Petrescu! CFR, mutare de ultim moment

OFICIAL | Un nou atacant sub comanda lui Dan Petrescu! CFR, mutare de ultim moment

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj mai face un transfer. Rangelo Janga (30 de ani), un atacant olandez cu origini africane, a fost împrumutat de campioana României de la Apollon Limasol, din Cipru.

Dan Petrescu a cerut un nou atacant sub comanda sa, după accidentarea lui Gabriel Debeljuh, iar şefii din Gruia s-au conformat şi s-au mişcat repede. Campioana României l-a împrumutat pe Rangel Janga, un atacant care vine de la Apollon Limasol.

OFICIAL | Un nou atacant sub comanda lui Dan Petrescu! CFR, mutare de ultim moment

Deşi CFR Cluj n-a anunţat nimic oficial, au făcut ciprioţii de la Apollon Limasol, pe contul oficial de Twitter.

Rangelo Janga a fost trimis sub formă de împrumut la CFR Cluj, atacant care a strâns  5 partide şi un gol acest sezon, iar în total, la Apollon Limassol, are 5 goluri în 34 de partide.

Rangelo Janga a fost crescut la Excelsior şi Willem II şi a mai jucat de-a lungul carierei la Omonia Aradippou, Dordrecht, AS Trencin, Gent, Astana, Lugano, NEC Nijmegen şi Apollon Limassol, club la care a ajuns în vara lui 2021.

CFR Cluj a făcut nu mai puţin de nouă transferuri: Mistrati (Randers), Brucic (Koper), Braun (FC Botoşani), Muhar (Lech Poznan), Kolinger (Vejle BK), Betancor (Farul), Cephas Malele (împrumut) şi Rangelo Janga (Apollon) acum.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Rangelo Janga în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: rangelo jangaapollonoficialcfr cluj 

viewscnt
Articole similare