Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Un nou transfer la Dinamo! Fotbalistul trimis de Boloni a semnat cu trupa din Ştefan cel Mare: ”Are ambiţie mare”

OFICIAL | Un nou transfer la Dinamo! Fotbalistul trimis de Boloni a semnat cu trupa din Ştefan cel Mare: ”Are ambiţie mare”galerie foto

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic a mai bifat un transfer la Dinamo! Reda Jaadi a lăsat-o pe Antwerp, formaţia lui Boloni, pentru a pune umărul la revenirea lui Dinamo.

Format la Standard Liege chiar în perioada în care Mircea Rednic era antrenorul principal al echipei belgiene, Reda Jaadi a mai evoluat în carieră pentru Dessel Sport, Vise, Mechelen şi Royal Antwerp.

Jaadi a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală şi se va alătura lotului dinamovist în cantonamentul programat în Antalya până în 25 ianuarie.

20 de meciuri a adunat Jaadi pentru Antwerp, sezonul trecut, în prima ligă a campionatului belgian, marcând două goluri.

24 de ani va împlini Jaadi, luna viitoare, pe 14 februarie. Internaţional de juniori, Jaadi a jucat pentru reprezentativele U18 şi U17 ale Belgiei.

6 este numărul echipelor din cariera lui Reda Jaadi: Standard Liege, Dessel Sport, Vise, Mechelen, Royal Antwerp şi, de astăzi, DINAMO BUCUREŞTI.

"Are ambiţie mare, şut la poartă, eu cred că are posibilitatea să crească la Dinamo. Are capacitate de efort foarte mare, are şi voinţă, plus un egoism pozitiv pentru un jucător de atac. Poate juca şi al doilea vârf, este polivalent" - Ladislau Boloni, antrenor Royal Antwerp

 Galerie foto

Afla mai multe despre: jaadirednicdinamo,  

viewscnt
Articole similare