Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Unde a ajuns să joace Răzvan Ochiroşii, fosta mare speranţă a FCSB. Clubul l-a prezentat

OFICIAL | Unde a ajuns să joace Răzvan Ochiroşii, fosta mare speranţă a FCSB. Clubul l-a prezentat

Stranieri

Comentarii

Ajuns la 31 de ani, Răzvan Ochiroşii, fostul fotbalist de la FCSB, a semnat cu o nouă echipa din Spania şi va juca în liga a patra.

Răzvan Ochiroşii devenea, în 2006, cel mai tânăr marcator din istoria FCSB în cupele europene după ce transforma un penalty într-un meci cu Gorica. Gigi Becali şi Mihai Stoica îşi puneau mari speranţe în jucător la ace vreme, pe când avea doar 17 ani, patru luni şi 20 de zile.

Destinul nu l-a dus unde se aşteptau conducătorii FCSB în 2006. Răzvan Ochiroşii a plecat din România, s-a stabilit în Spania şi a jucat, în ultimii ani, la echipe din ligile inferioare spaniole. Fuenlabrada, Guijuelo, Alcorcon, Marbella, Unionistat şi acum a semnat cu Montijo.

Gruparea spaniolă a anunţat oficial, marţi, transferul lui Răzvan Ochiroşii.

În România, Răzvan Ochiroşii a mai jucat la Oţelul Galaţi, cu care a câştigat titlul în Liga 1, în 2011.

Ochiroşii, de la mare speranţă la talent irosit

În 2006, după ce a Cosmin Olăroiu i-a oferit şansa de a deveni cel mai tânăr marcator din istoria FCSB în cupele europene, de care a profitat, Răzvan Ochiroşii a început să joace din în ce mai des pentru echipa roş-albastră. Olăroiu i-a oferit încredere şi acesta a marcat chiar şi într-un derby cu Rapid, dar în cele din urmă nu şi-a atins potenţialul pe care credeau cei de la FCSB că îl are.

De la FCSB a plecat în decembrie 2017, sub formă de împrumut la Gloria Buzău, iar mai apoi a fost vândut definitiv la Oţelul, în 2010, pentru 200.000 de euro. De la plecarea din România, cariera sa a luat în jos. A jucat mult în ligile inferioare din Spania, iar pentru Guijuelo a depăşit chiar pragul de 100 de meciuri.

  • 3 - trei trofee are Răzvan Ochiroşii în palmares, toate câştigate în România
  • 100.000 de euro este cota de piaţă a lui Răzvan Ochiroşii în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: razvan ochirosiitransferoficialmontijo 

viewscnt
Articole similare