Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti a plecat de la U Craiova! Clubul a făcut anunţul: "Îi mulţumim pentru modul în care s-a dăruit"

OFICIAL | Unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti a plecat de la U Craiova! Clubul a făcut anunţul: "Îi mulţumim pentru modul în care s-a dăruit"

Superliga

Comentarii

Ivan Martic (29 de ani) a plecat de la U Craiova. Informaţia a fost dezvăluită de concurentul pe post, Alexandru Măţel (30 de ani), apoi confirmată de club.

UPDATE | Miercuri, U Craiova a anunţat oficial că Ivan Martic nu mai este fotbalistul clubului: "Clubul Universitatea Craiova anunţă faptul că s-a despărţit de fundaşul lateral Ivan Martic. Îi mulţumim lui Ivan pentru modul în care s-a dăruit şi a apărat blazonul Ştiinţei în toţi aceşti ani şi îi dorim mult succes în continuare!", a anunţat echipa din Oltenia prin intermediul paginii de Facebook. 


Gică Craioveanu e cel care a dezvăluit că Ivan Martic ar urma să plece la CFR Cluj, odată cu expirarea contractului cu U Craiova. Se pare că fundaşul dreapta al echipei a părăsit-o pe U Craiova: „Martic şi-a luat la revedere de la noi, dar concurenţă este şi acum, cu Vlădoiu, şi este benefică pentru echipă”, a declarat Măţel, pentru Oltenia TV.

Martic a impresionat în campionatul din România prin prestaţiile pe care le-a avut în cei doi ani şi jumătate petrecuţi la Craiova. Croatul care a venit în 2017 de la Rijeka mai avea contract cu trupa din Bănie până la finele acestui sezon.

„Martic a plecat. Lui i s-a făcut o ofertă şi nu a acceptat-o, a spus că nu mai vrea să continue. L-a influenţat şi soţia, nu-i plăcea la Craiova. Şi când e şefa acasă şi comandă, e cam jale! El a vrut salariu mult mai mare.

Nu poţi să compari jucătorii de acum cu noi, care eram aproape numai olteni în vestiar pe vremuri. Nu poţi să ai aceleaşi pretenţii de la ei. Eu am avut oferte de la Dinamo, păi dădeau oltenii cu pietre după mine dacă plecam. Erau alte vremuri. În echipa care a luat campionatul în 1991 erau numai Prunea şi Mănăilă din alte părţi. În rest, toţi eram de-ai casei, era alt sentiment. Când ieşea Cristescu pe tunelul ăla de 100 de metri era 2-0 deja, băga frica în ei”, a declarat Craioveanu pe Facebook.

 

Afla mai multe despre: ivan martic 

viewscnt
Articole similare