Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | UTA Arad anunţă prelungirea contractului lui Rareş Pop

OFICIAL | UTA Arad anunţă prelungirea contractului lui Rareş Pop

UTA

Comentarii

Clubul UTA Arad a anunţat, miercuri, că fotbalistul Rareş Pop şi-a prelungit contractul.

OFICIAL | UTA Arad anunţă prelungirea contractului lui Rareş Pop

Clubul UTA Arad a anunţat, miercuri, că fotbalistul Rareş Pop şi-a prelungit contractul. Dorit de Universitatea Craiova, tânărul jucător a preferat să rămână la Arad. 

“Suntem bucuroşi să anunţăm că - după un an în care a devenit certitudine în tricoul echipei UTA - Rareş Pop s-a legat şi mai strâns de ”Bătrâna Domană” a fotbalului românesc. Puştiul care a intrat rapid în inimile publicului arădean a semnat un nou contract cu UTA, care se întinde până în vara anului 2027”, a precizat gruparea arădeană.

Născut la 14 iunie 1999 şi crescut în Academiile arădene UTA şi Atletico, Rareş Pop a devenit rapid un exemplu mai ales în rândurile tinerilor din Arad, atât datorită reprezentaţiilor entuziasmante din teren, cât şi datorită interesului pe care îl acordă şcolii.

Sezonul trecut a semnat patru reuşite pe prima scenă şi a fost autorul a tot atâtor assisturi. De asemenea, e convocat constant la loturile naţionale de juniori, precizează UTA.

Rareş Pop a debutat în prima ligă spre finalul campionatului trecut, când el încă nu împlinise 17 ani. Ionuţ Badea, antrenorul de atunci al arădenilor, l-a trimis pe teren pentru prima oară tocmai într-un joc cu Universitatea Craiova, unul pe care alb-albaştrii l-au câştigat cu 1-0.

FCSB nu a fost interesată de Pop

"Este un jucător care se descurcă bine şi în dreapta şi în stânga. Este diferit de Mazilu, dar are schimbări de direcţie variate. Îmi place foarte mult, dar nu s-a pus niciodată problema.

Probabil că preţul lui este foarte mare şi nu căutăm atacant lateral la ora asta. O să mai vorbim de David Miculescu. Rareş Pop este ca Moruţan ca profil", a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: rares poputa araduniversitatea craiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare