Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | ”Vă dau o veste în premieră!”. Valeriu Iftime şi-a ales antrenorul pentru următorul sezon: ”Ştiu că îl iubiţi mult”

OFICIAL | ”Vă dau o veste în premieră!”. Valeriu Iftime şi-a ales antrenorul pentru următorul sezon: ”Ştiu că îl iubiţi mult”

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime a anunţat că Bogdan Andone va rămâne la FC Botoşani, după ce antrenorul a reuşit să salveze echipa de la retrogradare!

Clubul FC Botoşani a anunţat printr-un filmuleţ postat de Valeriu Iftime că Bogdan Andone (49 de ani) va rămâne în continuare antrenorul echipei şi în următoarele două sezoane. 

Valeriu Iftime şi-a dorit mult să-l ţină pe antrenorul care i-a salvat miraculos echipa de la retrogradare.

Sunt acasă la Bogdan şi vă dau o veste în premieră: Bogdan rămâne antrenorul nostru măcar doi ani de zile. Ştiu că îl iubiţi mult!”, aşa a

început Valeriu Iftime discursul.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"Dragi iubitori ai sportului sau ai fotbalului din Botoşani, sunt acasă la Bogdan şi vă dau o veste în premieră: Bogdan va rămâne antrenorul nostru măcar doi ani de zile. Ştiu că îl iubiţi mult, ştiu că mi-aţi dat atâtea mesaje. D-aia am şi filmat cu el, să vedeţi că suntem împreună şi că vine la Botoşani.

Îţi mulţumesc din toată inima, Bogdan. Suntem în Liga 1 (n.r. SuperLiga), sunt din nou fericit şi dau mesaj tuturor iubitorilor de fotbal din Botoşani că vom continua şi că de data asta încercăm să facem o echipă mult mai bună, mai solidă pentru ca anul viitor să nu mai avem aceleaşi trăiri", a precizat Valeriu Iftime.

La scurt timp după ce Iftime şi-a încheiat discursul, Bogdan Andone a spus: ”A fost greu, dar prin muncă şi speranţă că putem face lucrurile bine, cu încredere şi credinţă, am reuşit. Munca şi speranţa au fost factorii importanţi şi esenţiali. Le mulţumesc şi eu în numele meu şi al echipei suporterilor, oamenilor care au fost la stadion".

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: iftimebogdan andonefc botoşani 

viewscnt
Articole similare