Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oficiali din România, delegaţi la partide din preliminariile Ligii Campionilor

Oficiali din România, delegaţi la partide din preliminariile Ligii Campionilor
Comentarii

Meciurile retur din cel de-al doilea tur preliminar al Ligii Campionilor vor avea loc în primele două zile ale lunii august. La partide au fost delegaţi şi doi oficiali din România.

Alexandru Deaconu, managerul implementării sistemului VAR în ţara noastră, va fi observator al brigăzii de arbitri care va oficia la meciul dintre FC Bate Borisov (Belarus) şi Aris Limassol (Cipru). Aceasta este formată din Morten Krogh Hansen, Dennis Rene Wollenberg Rasmussen şi Steffen Beck Bramsen, cel de-al patrulea oficial fiind Mikkel Redder (toţi din Danemarca). Partida va avea loc marţi, 1 august, de la ora 22:00, pe Stadionul Municipal din Mezokovesd (Ungaria), în tur victoria revenind formaţiei Aris Limassol cu scorul de 6-2.

O zi mai târziu, la meciul dintre Qarabag FK (Azerbaidjan) şi RKS Rakow Czestochowa (Polonia), delegat de joc din partea forului continental va fi Felix Grigore, managerul Departamentului Competiţii din cadrul Federaţiei Române de Fotbal. Jocul va avea loc miercuri, 2 august, de la ora 20:00, la Baku, pe Arena Olimpiya şi se reia de la scorul de 3-2 pentru echipa din Polonia.

Afla mai multe despre: liga campionilor 

viewscnt
Articole similare