Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oficialii Barcelonei au recunoscut negocierile cu Lionel Messi, însă Xavi a făcut o criză de nervi

Oficialii Barcelonei au recunoscut negocierile cu Lionel Messi, însă Xavi a făcut o criză de nervi

La Liga

Comentarii

Lionel Messi (35 de ani) se gândeşte serios să se întoarcă la Barcelona din vară, când îi expiră contractul cu Paris Saint-Germain.

Zilele trecute, vicepreşedintele celor de la Barcelona, Rafa Yuste, a recunoscut că există negocieri directe cu starul argentinian Lionel Messi şi există şanse reale ca acesta să se întoarcă pe Camp Nou.

Normal că mi-aş dori foarte mult să se întoarcă, pentru ceea ce reprezintă din punct de vedere din punct de vedere sportiv, social şi economic. Suntem cu el în contact, da”, a declarat Rafa Yuste, în urmă cu câteva zile.

Xavi, deranjat de faptul că s-au recunoscut discuţiile cu Messi

Antrenorul celor de la Barcelona, Xavi Hernandez, s-a arătat încântat de faptul că ar putea să-l aibă sub coordonare pe fostul său coleg, însă, în acelaşi timp, şi-a declarat nemulţumirea cu privire la faptul că au fost confirmate discuţiile dintre părţi.

Nu e timpul să vorbim despre revenirea lui Messi. Vorbesc des cu el, dar acum nu e bine să vorbim despre asta: pentru el, pentru club şi pentru echipa la care joacă în acest moment.

Mi-aş dori să poată să vină înapoi să ne ajute. E cel mai bun jucător din lume şi din istorie”, a declarat Xavi la conferinţa de presă premergătoare duelului cu Elche.

De asemenea, jurnaliştii de la El Confidencial au anunţat că Xavi Hernandez ar fi făcut o criză de nervi în momentul în care a auzit afirmaţiile lui Rafa Yuste.

Acesta şi-ar fi dorit ca întregul proces să se desfăşoare în linişte, fără alte presiuni din partea altor cluburi interesate de jucător, mai ales cele din Golf şi din Statele Unite ale Americii.

Afla mai multe despre: xavi 

viewscnt
Articole similare