Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oficialii Craiovei, traşi la răspundere chiar de un oltean înaintea derby-ului cu FCSB: ”Se plâng de cinci luni că e Koljic accidentat”

Oficialii Craiovei, traşi la răspundere chiar de un oltean înaintea derby-ului cu FCSB: ”Se plâng de cinci luni că e Koljic accidentat”

Superliga

Comentarii

FCSB - Universitatea Craiova este derby-ul penultimei etape din Liga I. Partida este astăzi, de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze pot fi urmărite pe telekomsport.ro.

Ovidiu Stângă le-a antrenat atât pe FC U Craiova 1948, cât şi pe CS U Craiova, însă la niciuna dintre cele două echipe nu a rezistat mai mult de 4 luni. Fost jucător al oltenilor, Stângă a câştigat 3 titluri de campion al Olandei, cu PSV, şi o Cupă a României în Bănie.

Înaintea partidei cu FCSB, fostul jucător al Craiovei a recunoscut că îi consideră favoriţi pe ”roş-albaştri”, după forma bună din ultimele meciuri. În plus, Stângă i-a ironizat pe cei de la Craiova, afirmând că folosesc accidentarea lui Koljic ca scuză pentru randamentul ofensiv scăzut din ultimele 5 luni.

”Ţinând cont de situaţie, eu cred că FCSB are prima şansă. Fiecare echipă are părţile ei pozitive şi părţile ei negative. Daca e să ma uit la CSU, cei de acolo se plâng de cinci luni că e Koljic accidentat. Într-adevăr, este un jucător foarte bun, foarte eficient, dar CSU are «n» jucători în lot. Chiar nimeni să nu se apropie de Koljic?”, a declarat Stîngă, pentru GSP.

Afla mai multe despre: fcsbcraiovafcsb craiovaliga 1ovidiu stîngă 

viewscnt
Articole similare